AOC ve MSI dışında monitör önerisi

Bütçe
1800₺ 1900₺ arasında
Oyun için mi bakıyorsunuz?

Evet oyun için TPS ve FPS tarzı oyunlar çok oynuyorum.
LG 144Hz monitör ile Lenovo modeler nasıl sizce evet bilyorum çoğunluk ViewSonic diyor anca pek güvenemiyorum. ASUS'da okeyyim Samsung için aynı düşünmyorum. Samsung her markada var zatan panel olarak.

Ayrıca rekabetçi mi oynuyorsunuz? Öyleyse profesyonel derecede mi yoksa keyfine mi?
LG 144Hz monitör ile Lenovo modeller nasıl sizce evet biliyorum çoğunluk ViewSonic diyor anca pek güvenemiyorum. ASUS'da okeyim Samsung için aynı düşünmüyorum. Samsung her markada var zaten panel olarak.
Hangi LG ve Lenovo?

Markalara bu kadar takılmayın derim. Her markanın iyi ve kötü ürünleri olabilir. Size kötüleri denk gelmiş de olabilir.

LG 144Hz monitör ile Lenovo modeler nasıl sizce evet bilyorum çoğunluk ViewSonic diyor anca pek güvenemiyorum. ASUS'da okeyyim Samsung için aynı düşünmyorum. Samsung her markada var zatan panel olarak.

Neden Samsung'tan aldıklarını zannediyorsun. En kaliteli paneli üretiyor da ondan.Viewsonic'de çok iyi marka.

Ayrıca rekabetçi mi oynuyorsunuz? Öyleyse profesyonel derecede mi yoksa keyfine mi?

Hangi LG ve Lenovo?

Markalara bu kadar takılmayın derim. Her markanın iyi ve kötü ürünleri olabilir. Size kötüleri denk gelmiş de olabilir.

Rekabetçi oynayamıyorum hikaye ve Online tarzı CO-OP falan çok az PVP oynarım.

Hangi LG ve Lenovo?

Bu arada marka takıntım yok sadece almadan önce emin olmak istyorum. ASUS, Lenovo, BenQ, LG bunların arasında gidip geliyorum. O yüzden birini seçmek istedim için konu açtım. Ve servisleri de önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı