AOD kullanıyor musunuz?

AliTechnology

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar diliyorum AOD kullanıyor musunuz? Meraktan soruyorum. Bir de çok şarj yer mi ben araştırdığımda saat başı %0.8 şarj yiyormus. Sıkıntı gece uyurken açık olması. Ortam ışığına göre kendini kısıyor ama 8-10 saat sonunda gene şarj yer diye düşünüyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler 🙂

Herkese iyi akşamlar diliyorum AOD kullanıyor musunuz? Meraktan soruyorum. Bir de çok şarj yer mi ben araştırdığımda saat başı %0.8 şarj yiyormus. Sıkıntı gece uyurken açık olması. Ortam ışığına göre kendini kısıyor ama 8-10 saat sonunda gene şarj yer diye düşünüyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler 🙂

Ne Samsung da ne de IPhone'da kullanmama taraftarıyım.

AOD'u Samsung S8+dan beridir kullanıyorum şu an 23 Ultra kullanıyorum yıllardır hiç şarj sorunu yaşamadım istediğin saatler arasında çalışsın diye ayarı da var biraz kurcalarsan göreceksin gece 12'den sabah 7'ye kadar kapalı duruyor.

Sonunda ban kalktı 😅 yazım kurallarını düzelt dedim ona rağmen ban yedim neyse herkese yorumu için çok teşekkür ederim bu özelliği bende gereksiz ve boş yere pil harcadığı için sevmiyorum ama bir sorayım dedim diğer insanlar kullaniyor mu diye ki aynı fikirdeymişiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı