AÖL'den liseye geçilmeli mi?

MhtEren29

Centipat
Daha fazla  
Açık öğretim okuyan birisi olarak başta liseye gidecektim ama malum sınavların zorlaşması olsun okulda kalma olsun kaydımı AÖL'ye yaptım. Şu an 10. Sınıfa geçtim ve 9. Sınıftan kalma müfredattın ve konularına çok az çalıştım. Konuları anladım lakin çok az test çözdüm. Okula geçsem şimdi benim için daha zor olacak konular yetişmeyecek. AÖL okusam anlayamıyorum eksiklerim oluyor. 8. Sınıfta derslerim yine de iyiydi Bana ne önerisiniz? Liseye geçtikten sonra yazılım hedefleyip üniversiyete gitmek isteyen biriyim sizce Anadolu mu mantıklı olur yoksa meslek mi?

Hortlatmış olucam ama kendim de açıktan tekrar örgüne geçmiş birisi olarak biraz tecrübemden bahsedeyim. Eğer ki benim gibi zorlama olmazsa çalışmayan tiplerdensen örgüne geçmeni öneririm ama kendin çalışabiliyorsan avantajlı durumdasın. Şöyle bir durum var en azından bende oldu, açıkta olduğum sınıf senesi boyuncaki derslerin hepsinin sorumluluk sınavına girmek zorunda kaldım. Neyseki bir akıl edip özele geçmiştim yardımcı oldular. Ve kredim 3-7 (emin değilim) fazla olduğu için sınıf atlayarak başladım. Yani benim için lise 3 senede bitti, tabii bu sizin kredinize bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı