Çözüldü Aorus B450 ARGB GPU holder kablo bağlantısı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kagan3496

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da olduğu üzere ARGB bir GPU holder sahibiyim. Anakartım ARGB destekliyor model olarak Gigabyte Aorus B450 Elite V2 fakat kablosunu takacak yer bulamadım kablo ucunu size fotoğraf olarak atacağım. Anakarta nasıl bağlanır yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-06 at 21.42.14.jpeg
    98,7 KB · Görüntüleme: 101
  • WhatsApp Image 2022-03-06 at 21.42.13.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2022-03-06 at 21.42.11.jpeg
    123,7 KB · Görüntüleme: 74
Çözüm
Maalesef bende sadece PSU'ya giden kablo mevcut diğeri mevcut değil kasa hazır alındı eski anakartta ARGB yoktu anakartı ben değiştirdim içine kabloyu koymayı tercih etmemişler sanırım :/

Sorun değil yine de. Halledersiniz bence sadece o Sync'den anakart a köprü atacaksınız bir şekilde.
Sorun değil yine de. Halledersiniz bence sadece o Sync'den anakart a köprü atacaksınız bir şekilde.

Anakartta RGB girişteki Volt pinine takmayın kabloları deneme yanılmayla da bulabilirsiniz. Data ve ground u. Yanlış taksanızda zarar vermez. Volt a yanlışlıkla takarsanız ama kablo ısınıp yanar.
3 pin vdg bağlantısına takacaksın anakartta 2 adet var o pinlerden. Ama o şekilde takman imkansız. Ya çevirici bulacaksın ya da kendi yeteneğinle çözeceksin.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-06 at 21.56.29.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 40
3 pin vdg bağlantısına takacaksın anakartta 2 adet var o pinlerden. Ama o şekilde takman imkansız. Ya çevirici bulacaksın ya da kendi yeteneğinle çözeceksin.
şöyle bir şey var aklımda fakat hangisini nereye takacağımı bilmiyorum
bu kablonun ismi nedir kasamda 4 adet fan var ARGB kasada kontrolcü var fakat anakartıma bağlamak istiyorum hepsini ?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-03-06 at 22.01.18.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 40
Sıralama vdg diye oluyor. Volt data ground. Sıralamayı doğru yaparsan sıkıntısız çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…