Apart'a İnternet Bağlatmak

167913

Kilopat
Merhabalar. Isparta'da öğrenciyim ve bir apartta ikamet etmekteyim. Binanın interneti kötü olduğundan kendime ayrı internet aboneliği almak istiyorum. Evimde 3 pinli telefon hattı prizi var hatta boşta mı diye söküp baktım kabloları da bağlı. Apart yöneticisini de biraz bu konuda üstüne yürüdüm evi döşeyen şirkete sorup bana döndü ve dedi ki evlerde hatlar mevcut. Ancak çatı katında kaldığımdan İnternet altyapı sorgulama sitelerinden baktığım zaman daire numaram gözükmüyor. Ben de mevcut olan bir modemi prize bağlayıp açtığımda DSL ışığı yanmadı ve bu da bildiğim kadarıyla hattan sinyal alamadığına işaret oluyor. TurkNet'e Online başvuru yapmak istedim ama kapı numaram gözükmediği için formu da dolduramadım. Ne yapmam gerekir? Türk Telekom'a bunu fiziksel olarak sorgulatmam mümkün mü? Evime gelip hattı kontrol edebilirler mi tahahüt imzalamadan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk.net değil ama Türk Telekom kontrol eder. Öncelikle eğer daire numaran yoksa yani kaçak ise baya peşinden koşmanız gerekebilir. Lakin eğer Türk.net alacaksan 0850 288 8081 numaralı Türk.net satış ve başvuru hattını arayabilirsin belki onlar senin yerine Telekom ile iletişime geçer.

Merhabalar. Isparta da öğrenciyim ve bir apartta ikamet etmekteyim. Binanın interneti kötü olduğundan kendime ayrı internet aboneliği almak istiyorum. Evimde 3 pinli telefon hattı prizi var hatta boşta mı diye söküp baktım kabloları da bağlı. Apart yöneticisini de biraz bu konuda üstüne yürüdüm evi döşeyen şirkete sorup bana döndü ve dedi ki evlerde hatlar mevcut. Ancak çatı katında kaldığımdan internet altyapı sorgulama sitelerinden baktığım zaman daire numaram gözükmüyor. Ben de mevcut olan bir modemi prize bağlayıp açtığımda DSL ışığı yanmadı ve bu da bildiğim kadarıyla hattan sinyal alamadığına işaret oluyor. TurkNet'e Online başvuru yapmak istedim ama kapı numaram gözükmediği için formu da dolduramadım. Ne yapmam gerekir? Türk Telekom'a bunu fiziksel olarak sorgulatmam mümkün mü? Evime gelip hattı kontrol edebilirler mi tahahüt imzalamadan?

Hocam iyi günler sorununuzu çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var nasıl çözdünüz çözdüyseniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı