Apartmanda fiber kutusu olması ne demek?

Türk Telekom fiber internet hizmetidir.
Türkiye'deki Max hız 1000E20 Türk Telekom sağladı tabii ki eskiden hizmeti vardı şu anda sona erdi bilginiz olsun arkadaşımda GIBIRNet üzerinden kullandı test için şu anda 100Mbps 8 upload kullanıyor ISS önerisi isterseniz eğer ki.
GIBIRNet 100Mbps 90TL.
Millenicom 100Mbps 100TL.
Türk Telekom 100Mbps 140TL.
TurkNet firma önermem 140TL'e 100Mbps 8 upload vermek akıl işi değil hem adam gibi müşteri hizmetleride bulunmuyor kullandım mağdur oldum bir de veri anlamında ayrıntı girmeyim işte oyle ucuza 100Mbps dene beyenmesen cık bu kadar basit bir şey.
Göknet altyapı testi ayrıntılı eğer ki GPON bölümü evet diyorsa ve port var 0 metre ise kusursuz fiberden yararlan hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16,6 KB · Görüntüleme: 119
Göründüğü kadarıyla dışarıdan gelen fiber kablo çekilmemiş.

Kablo çekimi ve lokal ek kısmı tamamlandıktan 2 hafta sonra hizmete açılır.

Teşekkür ederim bir anca kullanma sevinci ile sizden fiber tavsiyesi almak istiyorum. Hangi servisi kullanayım? TurkNet demeyin ben çabuk sinirlenen birisiyim, müşteri hizmetleri berbat diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tam anlamıyorum bu yazılardan.

Tahmin ettiğim gibi altyapınız daha aktif olmamış aktif olduğu zaman GPON yazılı satırda "var var "ifadelerini görüceksiniz şu an yapılabilecek pek bir şey yok eğer detaylı bilgi istiyorsanız ilçe veya il TT müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı