Lıterhf
Hectopat
- Makaleler
- 2
İnsanlara düşük hızları, fiberden pahalıya satan firmayı nasıl savunuyorsunuz? Sizin gibiler yüzünden altyapı konularından soğudum.
Yazılanları okumayıp ahkam kesecek kadar bencilsiniz. Geçmiş konulara bir bakın. FTTH/GPON'da nasıl hile yaptıklarına bir bakın. Sadece fanatiklik peşindesin. Bilgin 0..
Normalde kendimi öven biri değilimdir ama 2017'den beri altyapı konularına bakıyorum. Senin gibi tonla fanatik gördüm. Alternatif firmanın ana yüklenici kadar iyi olmasını bekleyeni ilk kez görüyorum.
Neyse sen gene anlamayacaksın. Hatta beni TurkNet'in yalakası falan ilan edeceksin.
140TL'e 100Mbps veren Türk Telekom sağlıyor TurkNet 140TL 100Mbps sağlıyor 2 side aynı cümleye koymuş oldunuz bende diyomki alternatif firmalar var 100Mbps Millenicom 100TL 90TL GIBIRNet ya da 140TL Türk Telekom al daha iyi neden 140TL TurkNet verilir ki 140TL'e Türk Telekom ya da GIBIRNet ya da Millenicom varken.
Komiksin. Türk Telekom altyapı yapmasa bile başka firmalar sanki işi üstlenmeyecek. Halen bunun fanboyluğunu yapıyorsun. Tamam o zaman sen fiberde 100/8 internette sürünmeye devam et. Sizi yerin dibine gömenleri çok seversiniz. Zevklenirsiniz.
Tamam yaptılar mı? Yapmadılar o zaman konu burada kapanmıştır.