Apex Legends berbat spray ve aim

Oyunu oynadıkça heyecanınız azalacaktır buna eminim, sıra beklemek de çok sıkıcı fakat yapacak bir şey yok maalesef bazı günler bana da öyle oluyor direkt kapatıyorum alt + F4 çekiyorum.

Oyunu oynadıkça heyecanınız azalacaktır buna eminim, sıra beklemek de çok sıkıcı fakat yapacak bir şey yok maalesef bazı günler bana da öyle oluyor direkt kapatıyorum alt + F4 çekiyorum.
İlk günküne oranla azaldı oyunu aşırı agresif oynamaya çalışıyorum ama aim beni bitiriyor.

1 kaç ay içinde sistem almayı düşünüyorum fakat kampanya olmadığı sürece alamaycağım sanırım.
İnternet kafeye gitmeyi planlıyorum.
Hocam benimde lgs sınavım var eğer geçemezsem çalışcam özel okulda özel okulda 10 bin tl ama aklımda fikir var ben para biriktiyorum şimdi kumbaramda 300 tl var bankadada 700 tl var 1000 tl ile kendime kasa alıcam geri kalan parayla ise işlemci
Neden bu kadar şaşırdınız anlamadım :D
Hocam Halimize şükredelim

Apex Legends şu an güncel levelim 500 ve Max gördüğüm lig elmas. Sana söyleyebileceğim şeyler ise Aim Lab'a falan gerek yok. Silah efektifleri CS:GO ve Valorant'a göre çok bağımsız. Yüksek liglerlerde body shoot atan çok az oyuncu var sürekli HS çalışan insanlar var. Sprey denen şey oyunda zaten yok denecek gibi bir şey. Ve asla oyunda şu silah çok iyi hep bunu oynamalıyım kafasına girme. Oyunda gördüğün her silah ama her silah birbiriyle yarışır. Evet P2020 bile çok kaliteli bir silahtır ki plat eloda ikincilim olarak az kullanmadım P2020'yi. Oyundaki en temel unsur takım atkafaşlarınla aynı adama kitlenebilmek. TF esnasında aynı adamı kitlenip düşürüp back atarsanız bir Shield ile bile dönseniz 2. adam sizi zorlamaz. Verebileceğim öğütler bu kadar. Fazla detaya inemedim. Eğer gerçekten oynamak istiyorsan özelden daha detaylı yardımcı olabilirim.

Hocam öyle yapmaya devam edin kesinlikle.Herkesin atladığı yerlere siz de atlayın.Orda ölüp ölüp aimimi geliştirdim ben 😁.Zaten çok hızlı bir oyun olduğu için 3 dakikada 5 el atma şansınız bile var.
Olympus mapinde önerebileceğiniz bir nokta var mı? Ben arkadaşımla hep Fight Nighta atlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı