Apex Legends Hakkında Görüşleriniz

Solo mod olmalı.
Üç kişi yerine dört kişi olmalı ve PUBG gibi takım arkadaşlarını otomatik seçmemeli oyuncuya bırakmalı.
Envanter kapasitesi arttırılmalı.
Envanterdeki silah kapasitesi iki değil üç veya dört olmalı
PUBG gibi oda kurma olmalı.
Yine PUBG gibi online olan oyuncuların listesi olmalı ve oyuncu davet etme olmalı.
Arkadaş ekleme olmalı ki arkadaş listesinden takım arkadaşı seçme olmalı.
Başlangıç sistemi yani oyuna başlamak için atlama sistemi geliştirilmeli.

Yine ön yargılanarak kötülenen bir oyun. Her oyun kesinlikle PUBG gibi olmalı kafasından çıkın artık. Güzel bir oyun olabilir fakat bu her oyunun ona benzeyeceği anlamına gelmez. Çıkış haliyle bile gayet iyi bir oyun ve ücretsiz. Bu oyuna daha çok destek çıkmanız gerekirken, PUBG gibi olsun diyorsunuz. Bu oyun sizden oynamak için bir ücret talep etmiyor, unutmayın ve ona göre oyunu yargılayın.

Arkadaşa ek olarak, daha 3 günlük oyun ama hiçbir bug bulamadım. Oyun daha yeni çıkmasına rağmen çok iyi. Eminim gelecek güncellemelerle oyuna daha ne modlar gelecek ne karakterler gelecek.

Ben oyunu beğendim, hızlı olması ve skiller hoşuma gitti. Karakter çeşitliliği ve büyük haritalar geldikçe daha zevkli hale gelir diye düşünüyorum. Call of Duty Blackout bedava iken onu da denedim o da güzeldi fakat insanlar yıllardan beri COD'a alıştığı için iyi oynuyorlardı ben alışma sürecinde zorluk çektim. Herkes oyunu iyi oynayınca yeni başlayana bayağı zorluk oluyor. Bugün biri PUBG'ye de başlasa o da çok zorlanır çünkü artık herkes oynamayı biliyor. Bu oyuna herkesle birlikte başladığım için daha çok zevk alıyorum tıpkı PUBG'nin ilk zamanları gibi 5 oyundan 3 ünde kill leader olabiliyorum şampiyon olamasam da o da büyük haz veriyor insana .

Bir de bir sorum olacak oyun bende acayip baş ağrısı yaptı. Seslerden dolayı sanırım kulaklığı her elin sonunda çıkarıp bir süre beklemezsem rahat edemiyorum. Başka aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Ben oyunu dün indirdim ve aralıksız 7 saat oynadım. Aksiyon çok bol, oyun çok hızlı ilerliyor, efektler gayet iyi. Ayrıca apu sistemimle oynayabilmem beni ayrıca mutlu ediyor (2400g)
Fortnitedaki yapı olayını sevmediğim için bana ilaç gibi geldi, ben beğendim.

Oyun çok güzel ücretsiz olması da muhteşem ötesi.

20 saati doldurdum oyunda. İlk izlenimim çok olumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…