Apex Legends hakkındaki düşünceleriniz?

Benim için fazla hızlı ve karmaşık. Kısacası bana hitap etmiyor. Ama bu gidişle Fortnite'ın işini bitirebilecek potansiyele sahip bir oyun.
 
oyunu indirdim sitesinden ama oyun böyle kalıyor bi türlü ilerleyemedim
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    2,7 KB · Görüntüleme: 51
Battle Royale ilk çıktığında hiç sevmezdim Fortnite bana bir çocuğun hayal dünyası gibi gelirdi PUBG ise bana gerçekçi olmaya çalışan bir optimizasyon ve para düşmanı olarak gelirdi ama APEX Legends ilk oynadığımda içimde bir Battle Royale aşkı uyandırdı oyun tam anlamıyla benim için 85/100'dü. Bu oyun muhteşem tavsiye ederim PUBG'nin grafikleri Battlefield'ın o saf aksiyonu ve mekanikleri resmen beni oyunla ayrılmaz bir bütün haline getirdi. He ama bunun da bir EA oyunu olduğunu unutmamak gerek.
 
Oyunda optimizasyon sorunu ve oyundan atma sorunları olmakla beraber pubg'den apex legends'e geçen oyuncuların bu oyun ne kadar hızlı ? dediği bir yapım ancak 1-2 gün oynadıktan sonra anlıyorsunuz ki oyun güzel. Pubg ve Fortnite oynayamayan arkadaşları Apex Legends denemeye davet ediyorum :)
 
Bana göre PUBG'de kill alamayan, Fortnite'de build yapamayanların oynadığı, Titanfall üzerine yapılmış FPS bir oyun.
Sadece Apex Legends oynayanlar için geçerli değil o :D Fortnite oynayamayan PUBG'ciler Fortnite, PUBG oynayamayan Fortnite'ciler PUBG'ye laf atıyor :D
Ben Fortnite'ciyim bu arada :D
Bence 1 aya kalmaz izlenme ve oynanması PUBG ve Fortnite'ın altına iner. Yayıncıların reklamları ve sponsorlukları bitsin göreceğiz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı