Apex Legends kasma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Berk Karabıçak

Centipat
Öncelikle Merhabalar Apex Legends'ta her ne yaparsam yapayım FPS değişmiyor en düşük veya en yüksek ayar olsun. Arada bir 144 FPS onun dışında 100 120 90 80 arasında geziyor çoğunlukla 80 olmak üzere. NVIDIA denetim masası ayarlarını denedim fakat o da bir etki etmedi.

Sistem şu şekilde

Ekran Kartı: RTX 2060
İşlemci: i7-4770
RAM: 16 GB

Laptop mu? öyle ise pil ayarlarını performans moduna çıkar.
Ve ekran kartının çalıştığından emin ol, kuzenimin ekran kartı çalışmıyor idi ki bu da işlemciyi çalıştırıp düşük performans gösteriyor idi.

İşlemci kullanım değeri ne kadar? MSI Afterburner ile oyun içi değerlerini paylaşır mısın? İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapabilir. Tüm ayarları en yükseğe alıp 1920x1080 de dener misin? Sonuçlarını bekliyorum. MSI Afterburner değerleri önemli.

İşlemci kullanım değeri ne kadar? MSI Afterburner ile oyun içi değerlerini paylaşır mısın? İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapabilir. Tüm ayarları en yükseğe alıp 1920x1080'de dener misin? Sonuçlarını bekliyorum. MSI Afterburner değerleri önemli.

İşlemci kullanım değerine nereden bakıcam bilmiyorum fakat MSI Afterburner değerleri şu şekilde

R5Apex_2020_03_21_14_16_29_159.jpg

R5Apex_2020_03_21_14_15_58_449.jpg

Oyun içi ayarlardan Adaptive Resulotion Fps Target kısmını 0 a çekin. Bende de 2060 ve 3600x var 144 fps sabit oynuyorum tabi ayarlarımın hepsi düşükte. Fps oyunu netice adam vurmak daha önemli.

G sync yada Freesync varsa onları da kapatın.

Oyun içi ayarlardan Adaptive Resulotion FPS Target kısmını 0'a çekin. Bende de 2060 ve 3600X var 144 FPS sabit oynuyorum tabii ayarlarımın hepsi düşükte. FPS oyunu netice adam vurmak daha önemli.

G-Sync ya da FreeSync varsa onları da kapatın.

Dediğiniz gibi zaten Adaptive Resulotion FPS Target 0'da V-Sync kapalı onun dışında G-Sync ya da FreeSync nasıl kapatılır bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı