Öncelikle Merhabalar Apex Legends'ta her ne yaparsam yapayım FPS değişmiyor en düşük veya en yüksek ayar olsun. Arada bir 144 FPS onun dışında 100 120 90 80 arasında geziyor çoğunlukla 80 olmak üzere. NVIDIA denetim masası ayarlarını denedim fakat o da bir etki etmedi.
Menü kısımlarını bir gezin hocam. G-Sync açıksa kapatın. Oyunun tüm ayarlarını en düşüğe alın. VRAM kullanımı bile 2 GB olarak ayarlayın. Böyle ayar yapmadan bile bu kartın bu performansı vermesi saçma geliyor şu an. Bir yerde bir sıkıntı var ama ne.
Oyunu Harddisk'e yüklemeyi düşünüyorum fakat çok fazla yer yok. Eğer Harddisk'e yüklediğim zaman olumlu bir değişim olacağınızı düşünüyorsanız o şekildede deneyebilirim.
Oyunu Harddisk'e yüklemeyi düşünüyorum fakat çok fazla yer yok. Eğer Harddisk'e yüklediğim zaman olumlu bir değişim olacağınızı düşünüyorsanız o şekildede deneyebilirim.
oyun şuan nereye kurulu hocam. Sdd yada M2 sdd değilse bir nebze etki eder diye düşünüyorum. Hdd olursa daha sıkıntı olabilir. Apex çok seri ve akıcı bir oyun bildiğiniz gibi. Oyun içinde Ekran kartı işlemci kullanımını görebilecek şekilde resim atabilir misin. Nvidia denedim masasından gelişmiş 3d görüntü ayarını performansa çekin.
Oyun şu an nereye kurulu hocam. SSD ya da M.2 SSD değilse bir nebze etki eder diye düşünüyorum. HDD olursa daha sıkıntı olabilir. Apex çok seri ve akıcı bir oyun bildiğiniz gibi. Oyun içinde Ekran kartı işlemci kullanımını görebilecek şekilde resim atabilir misin? NVIDIA denedim masasından gelişmiş 3D görüntü ayarını performansa çekin.
SSD varsa direk oraya kurun zaten hocam. Fps oyunu bu. Hikaye tarzı oyunları HDD idare ederde. FPS için okuma yazma oranı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur.
SSD varsa direkt oraya kurun zaten hocam. FPS oyunu bu. Hikaye tarzı oyunları HDD idare ederde. FPS için okuma yazma oranı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur.
Hocam işlemci kullanımı ekran kartının önüne geçiyor. Belli ki işlemciniz ekran kartını tam besleyemiyor. Başka oyunda da buna benzer bir sıkıntı yaşıyor musunuz.