Apex Legends Solo Mode Gelir mi?

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.343
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

Apex oyununa solo mod gelir mi yoksa hep böyle takım bazlı mı devam eder? Yani böyle R6 Siege gibi falan bir mantıkta mı olacak oyun? Ben biraz solo oynamaktan yanayımdır da eğer gelecekse başlayacağım oyuna çünkü:)
 
Oyun şu an ki haliyle takım ruhunu takımla oynamayı ve yardımlaşma mekaniğini iyi yapmış ve kendisini böyle sevdirmiş. Getirirler mi bilmiyorum. Ama takım oyunu üzerine düşeceklerini düşünüyorum :)
 
Muhtemelen kısa bir süre sonra solo ve duo modu da gelecektir ama resmi bir açıklama yapılmadı bildiğime göre. Solo modu gelmeden oynamam diyorsan bir süre daha beklemelisin bence.
 
Bence yakında gelir diye düşünüyorum. Çünkü birçok oyuncu da Solo & Duo ikilisinin getirilmesini istiyor. Ama solo geldiğinde, support karakterler oyunda işlevsiz kalır bana göre. Onu nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum.
 
Elbet gelir diye düşünüyorum. Çünkü Battle Royale bir oyun. Bir de zart zurt hata vermesi düzelse çok hoş oyun aslında.
 
bence gelir daha fazla oyuncu cekebilmek icin solo/duo/1mansquad TPP modları olmalı ayrıca daha büyük ve farklı mapler eklenmeli tabi ücretsiz bi oyun bunları ne kadar iyi yaparlar zamanla belli olacak
 
takım ruhunu takımla oynamayı ve yardımlaşma
Oyun yapmış da insanoğlu yardımlaşmayı beceremiyor ki:) Kanser olmaktansa tek tabanca takılmak bana daha mantıklı geliyor:) Sırf bu yüzden R6 Siege oynayamıyorum düşün:)
 
Oyun Titanfall evreninde geçiyor. Sanırım yakın zamanda Titanfall 3 çıkacak. Umarım hikayesi beklentileri karşılar. Ayrıca hala oynamadıysan Titanfall 2'nin hikaye modu gayet başarılı.
 
Oyun yapmış da insanoğlu yardımlaşmayı beceremiyor ki:) Kanser olmaktansa tek tabanca takılmak bana daha mantıklı geliyor:) Sırf bu yüzden R6 Siege oynayamıyorum düşün:)
Takım arkadaşlarınız sizi kanser edecek boyutta zararlar veremiyor oyununuza. Yine tek tabanca takılabilirsiniz. Fakat karşınız da genelde 2 veya 3'erli gruplar olacak. Tek handikapınız da bu olacaktır. Oyunun sistematiği ve dengesi 3'lü olarak iyi bence solo gelirse bazı karakterler çok güçlü olacak bazıları vasıfsız kalacak bundan dolayı gelmesini düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı