Ekmek Arası Tostt
Hectopat
Daha fazla
Ha sanırım siz bilgisayarınız var demişsiniz.Evet var nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim. Riskli bir işmi?
adb devices komuduyla cihazınızın bağlandığına emin olun.adb install DosyaninAdi.apk komuduyla kurmayı deneyin.Hata verirseAndroid sürümünüzle uyumlu olmayabilir. Kontrol edin. Genellikle hata bunun sonucunda oluyor.
adb install -d DosyaninAdi.apk komudunu deneyin.Hayır. Sadece APK bu işlerden pek anlamıyorum bu yüzden biraz daha basit anlatırsanız sevinirim.XAPK mı yüklemek istiyorsunuz acaba?
Hayır. Sadece APK bu işlerden pek anlamıyorum bu yüzden biraz daha basit anlatırsanız sevinirim.
O uygulamayıda kullandım hala kullanıyorum ama bazen apk kuramıyor. Acaba cihazım damı sorun varO zaman "Split APK installer" gibi programlara ihtiyacınız yok. İstediğiniz herhangi bir dosya yöneticisini (ZArchiver'i öneririm) açıp indirdiğiniz klasörü bulup (genelde Downloads olur, ya da İndirmeler de olabilir) içine girip APK dosyanıza 1 kere basıp yükle seçeneğini seçin.
O uygulamayı da kullandım hala kullanıyorum ama bazen APK kuramıyor. Acaba cihazım damı sorun var
Cihazım:
Hometech ALFA 7MRC eğitim için almıştım
Kuracağınız uygulamanın farklı bir sürümü telefonda kurulu değil değil mi? Bazen de indirdiğiniz APK dosyasında sıkıntı olabiliyor farklı bir yerden farklı bir sürüm indirip kurmayı deneyebilirsiniz.
Evet var nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim. Riskli bir iş mi?
APK dosyasında sorun yok telefonumda kurabiliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.