Apotemi Ve Orijinal Hakkında

AYT'nin Orijinal'ini yapan adam sınavın içinden geçer. Bilgi Sarmalı falan hikaye. Orijinal'in mavi ve pembe testleri adamı mahveder. Genellikle çok zor olmuyorlar ama sorular zaman alıyor.

AYT için orijinal, acil ve apotemi çözüyorum, mükemmel 👌🏻. Şiddetle tavsiye ederim. Şimdi my (Mustafa yağcı) matematik kitabına sardım fakat YKS'ye göre hazırlanmadığı için zor bir kaynak. TYT içinde yine acil, apotemi ve orijinal 3'lüsüne göz atabilirsin. Matematik için biçilmez kaftanlardır kendileri.

Evet, derece isteyen Apotemi çözmeden girmesin sınava. Gerçekten iyi bir yayın.
Orijinal'i ilk defa duydum.

Son durumları bilmiyorum fiyatları vs. ama zorlamayacaksa Apotemi'nin alabildiğiniz kadar kitabını almanızı öneririm.

Biyoloji-Sistemler sağlamdı, matematiğin yanında iyi gider.

Konuyu açalı bir süre geçti o yüzden dediğim gibi apotemi ve orijinal karışık aldım. Apotemi türev, fonksiyon, trigonometri fasiküllerini, limitte ve ayt mat denemeleri için de orijinal tercih ettim. Başka önerdiğiniz kitabı var mı? Denklem,eşitsizlik,diziler vb gibi kolay konulara ekstra fasikülle zaman kaybetmemek için girmiyorum.
Apotemi fasiküllerini şiddetle öneririm. Üniversitede olmama rağmen matematik dersi için limit, türev ve trigonometri fasiküllerini kullanıyorum. Konuyu diğer kitapların aksine daha iyi anlıyorsun.

AYT'nin Orijinal'ini yapan adam sınavın içinden geçer. Bilgi Sarmalı falan hikaye. Orijinal'in mavi ve pembe testleri adamı mahveder. Genellikle çok zor olmuyorlar ama sorular zaman alıyor.

AYT için orijinal, acil ve apotemi çözüyorum, mükemmel 👌🏻. Şiddetle tavsiye ederim. Şimdi my (Mustafa yağcı) matematik kitabına sardım fakat YKS'ye göre hazırlanmadığı için zor bir kaynak. TYT içinde yine acil, apotemi ve orijinal 3'lüsüne göz atabilirsin. Matematik için biçilmez kaftanlardır kendileri.

Evet, derece isteyen Apotemi çözmeden girmesin sınava. Gerçekten iyi bir yayın.
Orijinal'i ilk defa duydum.

Son durumları bilmiyorum fiyatları vs. ama zorlamayacaksa Apotemi'nin alabildiğiniz kadar kitabını almanızı öneririm.

Biyoloji-Sistemler sağlamdı, matematiğin yanında iyi gider.

Şu an ne durumdasınız, ne çözüyorsunuz?

O da Apotemi gibi oldukça zor kaynaktır, soruları fena değildir.

Hepinize teşekkürler bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açalı bir süre geçti o yüzden dediğim gibi apotemi ve orijinal karışık aldım. Apotemi türev, fonksiyon, trigonometri fasiküllerini, limitte ve ayt mat denemeleri için de orijinal tercih ettim. Başka önerdiğiniz kitabı var mı? Denklem,eşitsizlik,diziler vb gibi kolay konulara ekstra fasikülle zaman kaybetmemek için girmiyorum.

Hepinize teşekkürler bu arada.
Dostum merhaba umarım iyi geçmiştir sınavın. Orjinal mi yoksa Apotemi mi daha iyi geldi senin için?

Bence sınava yakınlık olarak bakarsak orijinal daha iyi, apotemi sınav tarzına biraz uzak kalıyor ama vakit varsa ikisi de çözülmeli bence ki bu sene ben de öyle yapıyorum.
Umarım sınavın iyi gelmiştir ben de bu yıl hazırlanıyorum ve bende orjinalin ayt soru bankasi var lti için de orjinalin fasiküllerini aldım ama aklım apotemide kaldı gereksiz zorluyor diye orjinal aldım sence değiştirip apotemi almalı mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı