Apple fanboyluğu

Davet etmesin olay çıkar konu kilitlenir. Ayrıca arkadaşın Apple'a nefret kustuğunu düşünmüyorum.
Olay felan çıkmaz şu an Apple öneren adam kesinlikle ve kesinlikle hem piyasadan hem de telefonlardan zerre anlamayan birisidir. Sosyale çağırsın maksimum 1 saat'te sıradan bir birey haline getiririm.
 
Hocam bu kişileri çok takmanıza gerek yok. İphone 11 Benchmark testlerinde 585607 Puan almış , S22 ise 839342 puan almış . Bunu onlara anlatamazsınız zaten.
 
Mesele "hawli" olmaksa elma telefon parasına üstteki arkadaşın dediği gibi laptop hatta "arcibi led" li oyun bilgisayarı alırım, eminim ki belediyenin dağıttığı iPhone 11'den daha çok dikkat çeker.

Bir iPhone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum, M1 MacBook Pro alıp ekosistemi tamamlamak yerine gittim daha fazla parasına ASUS laptop aldım, param olduğu an bu telefondan da kurtulup S22 alacağım. Sırf insanların fanboyluğu yüzünden telefonumdan soğudum.

Millet S22'ye rakip olarak takoz paket 11 söylüyor ben de çok kez şahit oldum, 11'in ekran kalitesine bakınca bile gözlerim kanıyor. Daha kamerayı, hissiyatı, malzeme kalitesini söylemiyorum bile. Cahillik böyle bir şey, yoksa aynı masaya 11 ile S22'yi koyunca S22 aşırı premium duruyor.
Ekran kısmında S22 ile İphone 11'i kıyaslamak tüplü televizyon ile 8K OLED/QLED TV'yi kıyaslamak gibi bir şey.
 
Öyle insanlar yüzünden kendisini çok yanlış kararlar verirken bulacak.
Öyle insanlar derken bu fanboyluk meselesinden bahsetmiyorsun değil mi? Bahsetmiyorsan haklısın, katılıyorum sana.

Artık tartışmıyorum aynen deyip geçiyorum.

Az önce iPhone 7 alan arkadaşım bana Samsung fanboy dedi :D
Teknolojide böyle ağır tartışmalar gereksiz zaten. Bizim arkadaş gruplarımızda hiç teknoloji konuşulmaz. Bize ne kafasında takılır. Daha çok NBA, F1, Tenis ve dedikodu atışmaları çıkar. Bu teknoloji atışmalarından daha az sinir bozucu ve daha komik oluyor. Doğrusunu yapıyorsun.
 

Geri
Yukarı