Apple fiyatlara bir kez daha zam yaptı

@288313 bu gidişle taksitle satın almaya da el atarlar gibi gözüküyor. Duyduğum bilginin kesinliği olmamakla birlikte ben de bir banka çalışanından duymuştum. Bankaların da ciddi para sıkıntısı çektiği söyleniyor, dediğim gibi kesinliği yok. Ben de bir banka çalışanından duydum.

Mesele sadece paranın değer kaybetmesi olarak görülmemelidir, kârlılığından zerre ödün vermeyen bir firmaya bağlılığınızın bir sonucu olarak da görebilirsiniz.
Ülkemiz de kârından hiç ödün vermiyor. iPhone 14 Pro Max’in 1 TB modelinde yaklaşık 29825 TL vergi gözüküyor. :)

Mesele sadece paranın değer kaybetmesi olarak görülmemelidir, kârlılığından zerre ödün vermeyen bir firmaya bağlılığınızın bir sonucu olarak da görebilirsiniz.
Uluslararası garanti veren firmanın yerel fiyatlandırma yapması pek mantıklı değil.

Vermesinler. Dünyanın sayılı şirketlerinden birisi Apple fakir fukarayı besleyecek hali yok. Çok isteyen aynısını yapıp daha ucuza satsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı