Apple Müzik vs Spotify

O en iyi seçenek elbette ama cihazlar arası müzik aktarımı, müzik bulup indirmek gibi sıkıntılardan ötürü yanaşmak istenmiyor pek. Şarkı sözünü önemseyenler için de büyük bir eksi.
Yasak olabilir diye ad vermeyeyim bir apk uygulamasından indiriyorum. Her platformdaki her içeriği indirmeme olanak sağlıyor.

Yasak olabilir diye ad vermeyeyim bir apk uygulamasından indiriyorum. Her platformdaki her içeriği indirmeme olanak sağlıyor.
Müziği bulabilmek sıkıntı değil zaten asıl sıkıntı düzgün kalitede ve kapaklı düzgün filtrelenmiş şekilde bulmak. Sanatçı ismine Bilinmeyen Sanatçı falan yazıyor veya albüm kapakları çıkmıyor anlaması zor oluyor sonra.

Müziği bulabilmek sıkıntı değil zaten asıl sıkıntı düzgün kalitede ve kapaklı düzgün filtrelenmiş şekilde bulmak. Sanatçı ismine bilinmeyen sanatçı falan yazıyor veya albüm kapakları çıkmıyor anlaması zor oluyor sonra.

Sanırım kullandığım müzik çalardan(Fossify Music Player, açık kaynaklı bu arada) dolayı hiç yaşamadım. Hatta bazen kendisi değiştirdi adını ve albümü. Şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-01-02-14-33-54-404_org.fossify.musicplayer.png
    Screenshot_2026-01-02-14-33-54-404_org.fossify.musicplayer.png
    247,1 KB · Görüntüleme: 8
Sanırım kullandığım müzik çalardan(Fossify Music Player, açık kaynaklı bu arada) dolayı hiç yaşamadım. Hatta bazen kendisi değiştirdi adını ve albümü. Şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım:
Kendim aradığımda bulamamıştım diye hatırlıyorum iyiymiş eğer kendisi internetten bularak nerdeyse hepsini doğru buluyorsa çok iyi uygulama.

Apple Music ve Spotify kullanmış birisi olarak:
  • Apple Music ses kalitesi olarak tartışılmaz derecede iyi ama bu kaliteden dolayı da indirilen müzik boyutları da artmakta.
  • Arayüz olarak Spotify daha ilgi çekici, Apple Music çok sade ve boş görünümlü geliyor bana göre.
  • Fiyat konusunda Spotify da öğrenci abonelindeyim, Nays kart ile ödeme yapıyorum 55 TL den aylık 22 TL ödemekteyim. Nays kartta Spotify a özel %60 cashback bulunmakta.

Kendim aradığımda bulamamıştım diye hatırlıyorum iyiymiş eğer kendisi internetten bularak nerdeyse hepsini doğru buluyorsa çok iyi uygulama.
Evet, hatta beati başka bir şarkıdan direk çalınmış olan çok bilinmeyen bir şarkıyı orjinal şarkıyla değiştirmişti adını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı