Apple Music yeni şarkıya geçince BT kapanıp açılıyor

schelter

Decapat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
382
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba,

Xiaomi Redmi Note 11 Pro kullanmaktayım.
Samsung Buds 2 kulaklığım var. Bluetooth Apple Music kullanırken yeni şarkıya geçtiğinde BT kapanıp açılıyor kendi kendine bağlanıyor.
Her seferinde yapıyor bunu.
Apple Music Kayıpsız müziklerde yapıyor sanırım.
Çözüm bulabilecek birileri varsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Denemediğim yontem yapmadığım ayar kalmadı. Bağlandığın BT cihaz fark etmeksizin Apple Music giris yapınca belki 1 sarki dinleyip digerine geçince sistem BT kapatip açıyor. Pes pese yapıyor fazlasıyla can sıkıcı bir durum oluyor. Sorun kayıpsız sesten mi bilmem ancak Tidal da Hi-Fi var, Tidal muzik programinda denediğimde sorun yaşamıyorum. Youtube Music ya da Spotify da da sorun yok. Yaklaşık 1 yıl önce Apple'ın yabancı kaynaklı sitesi Apple Support'dan bir kullanicida MIUI13 android 12 sürümde Xiaomi 11T ile ayni sorunu yaşadığını yazmış doğru düzgün bir çözüm yine yok. Sorunun MediaTek işlemciden olduğuna yemin edebilirim ama bunu kanıtlayamam.😂 Çözüm önerilerine açığım, teşekkürler.
 
Dün sıfır bir kurulum yaptım. Kesilme olmadı. Bakalım hayırlısı.
MIUI 14 gelecek yakında zaten. O zaman dediğiniz hatanın çözülmesi dileğiyle.
Tidal programını playstore da göremedim
 
Dün sıfır bir kurulum yaptım. Kesilme olmadı. Bakalım hayırlısı.
MIUI 14 gelecek yakında zaten. O zaman dediğiniz hatanın çözülmesi dileğiyle.
Tidal programını playstore da göremedim
Tidal PlayStore dan kaldırılmış, sanırım TR desteği bitti. Önceki telefondan kurulum alınca bana otomatik yüklenmiş. MIUI 14ten umutluyum... Bakalım belki forumda cozum bulan vardir.
 
Kayıpsız müzikleri BT cihazlar ile dinleyemezsiniz. Yine müzikleri oynatır ancak kayıplı iletilir ses kulağınıza. Kablolu kulaklık ve DAC kullanmanız şart.
 
Benim kullandığım kulaklık 24bit Hi-Fi desteklemektedir. Tabii ki her zaman kablolu daha iyi sonuç üretecektir. Fakat Bluetooth'lar da gelişmektedir.
 
üyeliğini sürdürebiliyor musun.
Hayır üyeliğim bitmişti uzun zaman oldu. Yeni mail adresi ile kaydolunca 1 ay ucretsiz deneme verdi, bitince nasil olacak bilmiyorum açıkçası. Zaten yenilememde, henuz kart bilgilerimi vermedim uygulamaya :D sadece kayipsiz ses sorun mu diye test ederken bu program aklima geldi, denemek istedim.

Bir de, Apple Musicte kayipsiz ses ayari kapatma var, bugun gun boyu kapali test ettim sorun tekrar etti. Yazilimsal bir hata gibi ama Apple Music ya da MIUI guncellemeye gitmiyor anladığım.
 
Hayır üyeliğim bitmişti uzun zaman oldu. Yeni mail adresi ile kaydolunca 1 ay ücretsiz deneme verdi, bitince nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Zaten yenilememde, henuz kart bilgilerimi vermedim uygulamaya :D sadece kayipsiz ses sorun mu diye test ederken bu program aklima geldi, denemek istedim.

Bir de, Apple Music'te kayipsiz ses ayari kapatma var, bugün gun boyu kapali test ettim sorun tekrar etti. Yazilimsal bir hata gibi ama Apple Music'ya da MIUI guncellemeye gitmiyor anladığım.

Ben şu anda bir şekilde hallettim gibi oldu. Hi-Fi'da kullanıyorum donma, kasma veya atma gibi işlemler olmadı.

BT kulaklığı sıfırladım.
Sıfırladığım kulaklığın ismini değiştirdim.
Hi-Fi olanları indirdim bir sıkıntı yaşamadım. İndirilenlere keşfetmek için listelerde dinlediğim şarkılarda da atma yapmadı.
Ben bu sorunun MIUI 13 ile alakalı olduğunu düşünüyorum. 14 daha stabil olması dileği ile tabii ki fakat düzeldi gibi benim yaptıklarımı yap düzelir belki.
Bir de kulaklığın Hi-Fi destekliyor mu ona bakman lazım benim kulaklığım 24bit Hi-Fi değerlerini desteklemektedir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı