- Makaleler
- 1
Arkadaşlar merhaba. Kullanmakta olduğum iPhone SE cihazımı %20-30 altına düştüğünde kapanma sorunu ile servise verdim. Fakat ilk göndermede sorun yok denip geri gönderdiler tekrar gönderdim hatta arayıp servise sorunu detaylıca anlattım. Bugün cihaz geldi bir baktım ekranı değiştirmişler. Saçmalık burada başlıyor tamir notunda cihazın ekran kalitesinde sorun var diye ekranı değiştirmişler ve ben servisi aradım durumu anlattım kapanıp açılma ekran kaynaklı dediler. Bu söyledikten sonra direk telefonu yüzlerine kapattım.
İki kez göndermeme rağmen tamir etmiyorlar üstelik sağlam ekranı da değiştiriyorlar. Cihazı teslim aldıktan sonra daha %25’e düştüğünde hemen kapandı. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar bıktırdı artık her göndermemde 2 haftada ancak geliyor cihaz.
İki kez göndermeme rağmen tamir etmiyorlar üstelik sağlam ekranı da değiştiriyorlar. Cihazı teslim aldıktan sonra daha %25’e düştüğünde hemen kapandı. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar bıktırdı artık her göndermemde 2 haftada ancak geliyor cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör: