Apple Türkiye iPhone fiyatlarına zam yaptı!

Samsung'um da Samsung'um. Hem daha iyi hem daha ucuz.
Bahsettiğin markanın iyi yanlarını söyle de bilelim, ayrıca S23 Ultra ucuz herhalde. Hem daha iyi demek ile bitmiyor. Sen sadece paran yetmediği için böyle diyorsun, objektif olalım. Kötü bir şey demiyorum bak. Doğruları söylüyorum, yalansa yalan de hocam?
 
Bahsettiğin markanın iyi yanlarını söyle de bilelim, ayrıca S23 Ultra ucuz herhalde. Hem daha iyi demek ile bitmiyor. Sen sadece paran yetmediği için böyle diyorsun, objektif olalım. Kötü bir şey demiyorum bak. Doğruları söylüyorum, yalansa yalan de hocam?

Doğru 15 Pro >S24 Ultra. Bazıları Android daha çok seviyor yani kişiye göre değişir. Etrafımda ki bütün zenginlerde iPhone var Yine'de :D.
 
1 Aralık 2023 itibarıyla zamlı fiyatlar şu şekilde;

- iPhone 11 128 GB = 28.999 TL.
- iPhone SE 128 GB = 28.999 TL.
- iPhone 13 128 GB = 39.999 TL.
- iPhone 14 128 GB = 47.499 TL.
- iPhone 15 128 GB = 53.999 TL.
- iPhone 15 Pro 128 GB = 69.999 TL.
- iPhone 15 Pro Max 1 TB = 99.999 TL.

Yeni fiyat güncellemesiyle en pahalı iPhone artık 99.999 TL!

Evet kaç gündür iPhone 11 alınır mı diye başlık açanlara bunu anlatmaya çalışıyordum. 23.499 TL'ye (128 GB) ben daha geçen hafta satın aldım. Bu formdaki herkes genel olarak "bu fiyata bu telefon kesinlikle alınmaz, S23 FE al yeni cihaz 2019'dan kalma cihaza o para verilmez" vb. sözler kullandı, bir kısmı da 2. el bulabilirseniz alınır dedi.

Gelelim ki şu anda geldiğimiz duruma herkes görecek ki özellikle ocaktan sonra "iPhone 11 alınır mı?" başlıklı sorulara şu andaki fiyat olan 29 bin TL fiyat üzerinden örneğin 25 bin TL'ye bulan birisine "evet sıfır olmaz ama ikinci el alınır" diyecek. Ama zam öncesinde 24 bin TL'ye sıfır almak isteyen insanlara engel oldular. Kaç gündür bu formda iPhone 11 almak isteyenlere bunu anlatmaya çalıştım. Fakat genel kanaate kapılıp benim iPhone fanı olduğumu fikrimin dikkate alınmaması gerektiğini söylediler. Kaldı ki ben bu güne kadar hep Android kullandım ve o cihazlarımı da kendim yazılım atarak kullandım.

Bir bilgi daha vereyim Mediamark'daki çalışanın bana verdiği bilgiye göre ocak ayında %30 ile %40 arasında bir zam gelecek, yani bu fiyatlar da geçici.

Şimdi iPhone 11 23.499 TL'ye alınmaz diyen bütün arkadaşlara soruyorum, sizin bu fiyata alınır diye önderdiğiniz Samsung (örneğin S23 FE) veya Xiaomi cihazlar size ne gibi bir konfor sağlayacak ve günün sonunda enflasyona ezilmeden cihazlarınız ne kadar prim yapacak?

Son olarak bu platformdaki bu konu hakkındaki bütün formları gezdim şu anda bu durum iPhone 11 için yaşanıyor seneye 12 almak isteyen insanlara aynı muamele yapılacak, yapmayın.

Lütfen insanları yönlendirmeden önce düşünün. Şayet ben aldığım bu cihazı çok değil 1 ay sonra satsam o zaman bu alınmaz ama şu alınır dediğiniz cihazları, kendi cihazım ikinci el durumuna düşmesine rağmen satın alıp üstüne para arttırabilirim.

Özetle 23.499 TL'ye halen iPhone 11 bulabilirseniz alın, bulamazsanız artık ocağa kadar 12 alın. İş işten geçti artık...
 
Bu fiyata kesinlikle alınmaz orası ayrı bir meselw fakat bu LCD'ye takılacak ne var bu kadar anlamıyorum, eski telefonum A71'di bozuldu bende iPhone 11'e geçtim. A71 OLED'di, iPhone 11 LCD böyle devasa fark hissetmedim günlük kullanımda.

Yeni model çıktığında 1 önceki nesilin Pro'ları satıştan kaldırılır, Apple politikası.

Panel kalitesi denen bir şey var kesinlikle kalitesiz gözükmüyor ekran şu zam gelmeden önce bir hafta boyunca iPhone 11 alınır mı diye soranlara laf anlatmaya çalıştım fakat Android abi o fiyata şu cihaz var kafasındaki insanlar yüzünden o kişiler cihazı almadı üstüne ben cahil ilan edildim.

Birinci konu 23.499 TL'ye alınmaz diyenler var ya onlar ocakta bu fiyatların üstüne tekrar zam gelecek bu sefer ikinci el 25 bin TL'ye vs bulunca alınır uygun sıfır alma diyecekler yazık gerçekten.

İkinci konu hep aynı şey söylediler yok efendim cihaz 2019 iOS 18i alacak sonra almayacak sanki güncelleme desteği gidince cihazlar çöp oluyor iPhone 7'yi kullananlar var halen.

Üçüncü diğer konu da LCD ekran alıp kullanmayanlar sallıyor da panel var panel var IPhone'un kullandığı LCD gerçekten kalitesiz gözükmüyor ekstra bir özelliği mi var neyi var bilmiyorum ama ekranlara takıntılı olan biri olarak söylüyorum gayet güzel gözüküyor.

%10 civarı zam gelmiş gençler hemen kızmayın.

Kur zammı bu ve normal.

90'lı yılların günlerinde gibi. Her ay zam. Alıştınız mı?

Hocam ocakta en az %30 zam geliyor :)
 
Bahsettiğin markanın iyi yanlarını söyle de bilelim, ayrıca S23 Ultra ucuz herhalde. Hem daha iyi demek ile bitmiyor. Sen sadece paran yetmediği için böyle diyorsun, objektif olalım. Kötü bir şey demiyorum bak. Doğruları söylüyorum, yalansa yalan de hocam?
Param yetmiyor evet de telefon karşılaştırmasıyla bu ne alaka.
S23 Ultra rakibi İphone 14 pro serisine göre elbette daha ucuz.
Karşılaştırmalarının açıldığı tonlarca konu var. Samsung'u A serisinden hallice zannediyor çoğu insan.
 
Çok alaka, telefon ucuz diye iyi diyorsun. Böyle bir karşılaştırma olamaz...
Telefonlar aynı seviyede.
AYNI seviyedeler ve biri daha ucuz .
Bu onu daha fiyat performans yapar. Böylece alınması mantıklı olduğu için daha iyi olur.
Benim düşüncem bu.
Sence İPhone bu fiyatları hak ediyor mu?. Bu fiyat farkı için ne vaat ediyor sana?

Hadi benim param yetmiyor sahip değilim bu yüzden verilerim doğru değil.
@Forum Clerk hocam Kendisi s23 Ultra Eşi İPhone 14 kullanıyor diye biliyorum
Kendisi daha önce konularda çok net şekilde anlatmıştı. Bir de ondan dinleyin.
 
Son düzenleme:
Mac Air M2 16GB lazım. Dün 38000TL iken almadım, bugün 41500 TL. Lazım ama çok da lazım değil mart-nisan öncesinde. Ne zaman almalıyım?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı