Apple Türkiye, tüm ürünlere tekrar zam yaptı!

Biz bu vatanı Apple, Starbucks ile kazanmadık! Çekemeyen varsa gitsin burası Osmanlı ve torunlarının ülkesidir!

Delikanlı!
Bu vatan senin bir telefonu dahi layık görmediğin insanların dedeleri nineleri ile kazanıldı. Burası Mustafa Kemal Atatürk komutasında, kahraman Türk milleti tarafından kazanıldı.

Ekonominin kötülüğünden de bağımsız olarak: Bir markayı bu kadar büyütüp abartan bir kitle olursa ve ne olursa olsun kuru olduğundan daha yüksek tutunca bile almaya, sonuna kadar övmeye devam eden bir kitle olursa çok normal yani. Bakmışlar "Sülalesini soysak gene bizi abartmaya devam edecekler" "O zaman biz de basalım zammı".

Mac'in dümdüz tekerleklerine bile ekonomiden kaynaklı diye laf eden olmuş ama o düz tekerleklerin dünya çapında da 700 dolar olduğunu, hiçbir marifeti olmadığını ve 700 doların dünya çapında da büyük bir para olduğunu hatırlatayım.
Ülkedeki sıkıntıları görüyormuş duyarı kasacakken dış dünyaya karşı körelmiş olduğunuzun bir farkında varın. İki tarafa da bakmanız gerekiyor.

Öyle deme, kaliteli şekilde Instagram üzerinden story paylaşıyor ipone alan kişiler (!)

Yahu ne saçma düşünceniz var, sizene arkadaşım adamın kullandığı telefondan? Adam seviyor ki alıyor. 100 TL'ye de sıvı yağ var 200 TL'ye de zeytinyağı var o zaman zeytinyağı kullanma demek gibi bir şey bu. Veya 200 bine de araba 1 milyona da araba var aynı şey mi?

Ben şu an Türkiye'de yaşamıyorum, Kıbrıs Cumhuriyetindeyim burada Euro kazanıyorum. Sadece 1 aylık maaşımla ben iPhone 14 Pro alabiliyorum burada. 21 yaşındayım tek başınayım altımda donum da var, Mercedes arabamda var Apple cihazlarım da var ve kimseyi de ilgilendirmez bende olanlar. O dediklerin beni kapsamıyor. Ancak benim vatandaşım Apple cihazları almakta zorlanıyorsa bunu sorgulamak ve düzeltmek gerekir. Telefonu çıkar diyen dayılar gibi zihniyettesin anlaşılan anlaman için kalın harflerle söyleyeyim Apple LÜKS BİR MARKA DEĞİL, Samsung VE TÜREVLERİ GİBİ SIRADAN MARKA.

Bu mesaj Kıbrıs'ta çalışmam için oldukça ikna edici oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı