Apple ve Xiaomi arasında kişisel deneyimlerim

Kesinlikle bir bahane olamaz. Note 10 Pro alacağıma iPhone 7 Plus hatta vazgeçtim 6S alırım. Yaşadığımı hissederim. Dosya yöneticisinde reklam yemem en azından :d
Dosya yöneticisi reklamı da bir şey mi? Uygulama marketinden kurduğum uygulamayı sırf reklam göstermek için virüs taramasına tabi tutuyor.

Kesinlikle bir bahane olamaz. Note 10 Pro alacağıma iPhone 7 Plus hatta vazgeçtim 6S alırım. Yaşadığımı hissederim. Dosya yöneticisinde reklam yemem en azından :d
Lütfen ROM at ya da ADB ile telefonun kendi uygulamalarını kaldırıp Play Store veya F-Droid üzerinden adam akıllı uygulamalar indir. En fazla bir saat uğraşıp akıl sağlını geri kazanıyorsun çok verimli aktivite.

(Bahsettiğim hikayedeki tüm telefonlar 2. el)

Ben geçtiğimiz yıl bir telefon değişim sürecine girdim, POCO X3 Pro aldım ve kullandım telefon iyi oyun oynatması ile tanınıyormuş oynadım ve gerçekten de kasma yoktu daha doğrusu yok sanmıştım. Çok devasa ve ağır geldiği için vazgeçtim ve farklı bir telefon bakınıyordum o sırada da tanıdık bir arkadaşın eski 6S'ini ödünç aldım. Telefonu elime alıyorum diyorum ki bu ne lan ben bunu serçe parmağımla kırarım. Cebime koyuyorum sürekli cebimi kontrol ediyorum alet yok gibi. Ulan PUBG'ye bir girdim. Dedim ki ben daha önce bunu oynamadım. Görüntü yağ gibi akıyor falan. Arayüz desen sanki yaptığım şeyi tahmin edercesine hızlı. Sonra fakirlikten Redmi aldık tabii. Şu anki aklım olsa gider 2. el 7 Plus alırım dediğim gibi en azından sistem uygulamalarından reklam yemem. He derseniz ki Redmi zaten öyle Xiaomi'nin kendi telefonunu kullanacaksın. Onu da yaptım yok, kötü telefon yani. Bir kere özellik olarak sundukları ancak son kullanıcının anlayamayacağı her özellik yalan.

Beni Apple savunurken görmek zordur. Ancak Xiaomi de savunmam arkadaş. Hiçbir aletini savunmam çünkü yazılımları çok çok çok sorunlu. Süpürgeden, fırına kadar. Her aleti çöküyor, sapıtıyor.

Dosya yöneticisi reklamı da bir şey mi? Uygulama marketinden kurduğum uygulamayı sırf reklam göstermek için virüs taramasına tabi tutuyor.
O tarama da yalan ki. Ulan ben direkt virüsün babasını indirdim. Google Protect çıldırıyor sil bunu diye. MIUI taraması güvenli diyor

O tarama da yalan ki. Ulan ben direkt virüsün babasını indirdim. Google Protect çıldırıyor sil bunu diye. MIUI taraması güvenli diyor
Ben de yaşadım aynısını, Play Protect daha dosya inmeden bağlı kangal gibi kudurup taciz etmeye başladı; ama virüs taraması "bunun garantisi benim kaderşim, al kullan".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…