Apple vs Samsung

Gereksiz pahalı ve gösteriş aracı olarak kullanılması işine yaramayacak adam sırf gösteriş için Apple alıyor benim de asabımı bozuyorlar.

Samsung ülkemizi fakir yerine koyduğundan dolayı özel fiyatlandırma yapıyor, yurt dışında Samsung iPhone'den daha pahalıya satıyor. Ayrıca ülkemizdeki insanların seviyesizliği markayı kötü yapmaz, bazı şeylerin ayrımını iyi yapın.
 
Samsung pazarda merdiven altı Çinli firmalardan tutun Apple'a kadar birçok farklı marka ve segmentte rekabet ediyor. Apple'ın telefon üretmesi tedarikçilere bağlı iken Samsung ise sadece ham madde temini ile telefonunun hemen her parçasını üretecek kapasiteye sahip. Yurt dışındaki gibi çerez parasına taksitler ile telefon alabiliyor olsam, ya da bir içerik üreticisi influencer olsam elbette iPhone derim ancak bizimki gibi telefon almak için aylarca çalışmak gereken ülkelerde standart kullanıcılar için Samsung çok daha makul ve mantıklı bir tercih ki Samsung uzun bir süredir kur bazında Türkiye için ekstra ucuz fiyat politikası tercih ediyor eskiden s serisi ile dönemin IPhone'u arasında 500TL fiyat farkı varken şu anki markanın amiral gemisi arasında 2 kat fiyat farkı oldu. Bu arada Samsung almış olsam da Samsung'dan çok da haz etmem. Deneyimleme fırsatın oldu ise Samsung fold serisi ile bence cep telefonu sektörünü farklı bir boyuta çekti, işin inovasyon kısmında Samsung çok daha önde.
 
iPhone daha kendi parçasını üretemiyor her şey kamera diyen iPhone tayfası değil mi?

Ben sana ne soruyorum? Sen ne anlatıyorsun? Sana diyorum ki 8K videoyu nerede kullanmayı düşünüyorsun? Cevap vereceksen ver. Veremeyeceksende bir şey yazma.
 
Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da A kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.

Apple tercih ederim ama yeni modellere yeterince yenilik gelmediğini düşünüyorum. Bence şu an sadece iPhone 12 alınır o da yeni zamla çok pahalı oldu ama fiyat performans açısından en iyisi 11 ve 12 şu an.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı