Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazır gelen morlu duvar kâğıdını kullanıyorum.

Ayarlar/Duvar kağıdı kısmına gir. Duvar kâğıdı bölümünde en aşağıda sade duvar kâğıtları var. Birini seç ve rengini siyah yapıp bunu hem giriş ekranı hem de arayüze uygula. Pil konusunda fark ettiğini göreceksin.

Ben Samsung alın demiyorum, aldığınız şeyden sürekli memnun olup Apple'ı övmeyi bırakın.

Hayır 50k veriyorsunuz ve 11 saat yeter deyip bırakıyorsunuz. Eger bu denmeseydi iki kat batarya kullanılsaydi siz 22 saat ömür ile çok daha rahat olurdunuz. Burada siz değil Apple kar ediyor ve göz göre göre kazıklanıyorsunuz. Eger 11 saat yeter demeye devam ederseniz teknoloji gelişmez, sizde 3 gün ömür yerine 11 saat ile kalırsınız.

Daha fazla ekran süresi isteyen 14 Pro Max alır. 14 Pro Max Wi-Fi'de oyunsuz 13-14 saat ekran süresi veriyor.

Ayarlar/Duvar kağıdı kısmına gir. Duvar kâğıdı bölümünde en aşağıda sade duvar kâğıtları var. Birini seç ve rengini siyah yapıp bunu hem giriş ekranı hem de arayüze uygula. Pil konusunda fark ettiğini göreceksin.
Teşekkürler öneri için ama benim derdim batarya performansını ideale getirmek için sürekli bir yerlerden kısmak zorunda kalmamız zaten. Muhtemelen Find My'ı kapasam da epey fark edecek sürekli arkaplanda konum kullandığı için ama Apple'ın kullanıcıyı bu duruma sokmaması lazımdı.

NVIDIA da aynısını yaşıyor şu an. Çok az VRAM koyuyorlar çünkü NVIDIA'aya da Apple gibi davraniliyor. Eger bu düzelirse NVIDIA değil biz mutlu olacağız.

Daha fazla ekran süresi isteyen 14 Pro Max alır. 14 Pro Max Wi-Fi'de oyunsuz 13-14 saat ekran süresi veriyor.

Neden daha fazlasını vereyim zaten 50k vermişken? Hem de sadece 3 saat için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler öneri için ama benim derdim batarya performansını ideale getirmek için sürekli bir yerlerden kısmak zorunda kalmamız zaten. Muhtemelen find My'ı kapasam da epey fark edecek sürekli arka planda konum kullandığı için ama Apple'ın kullanıcıyı bu duruma sokmaması lazımdı.

Ben 11 saat ekran süresini Bluetooth ve konum açıkken aldım. Mesele her şeyi kısmak değil. Mesele senin işine yaramayıp pil sömüren unsurları devre dışı bırakmak.

NVIDIA da aynısını yaşıyor şu an. Çok az VRAM koyuyorlar çünkü NVIDIA'a ya da Apple gibi davraniliyor. Eger bu düzelirse NVIDIA değil biz mutlu olacağız.

Neden daha fazlasını vereyim zaten 50k vermişken? Hemde sadece 3 saat için.

Hocam sen ne bekliyorsun? 11 saat diyorum burun kıvırıyorsun. 11 saati Apple 3200MAH batarya ile sana sunuyor. Saygı duyman gerekirken niye batarya 4000 değil diyorsun. Apple o bataryayı 4000 yaptığı zamanda bu sefer cihaz tuğla gibi niye 3200 koymadı? Diyeceksin. Bunun sonu yok.

Hocam sen ne bekliyorsun? 11 saat diyorum burun kıvırıyorsun. 11 saati Apple 3200MAH batarya ile sana sunuyor. Saygı duyman gerekirken niye batarya 4000 değil diyorsun. Apple o bataryayı 4000 yaptığı zamanda bu sefer cihaz tuğla gibi niye 3200 koymadı? Diyeceksin. Bunun sonu yok.

Teknoloji böyle gelişiyor. Bu tuğla gibi olmuş diyorsun, yeni bir şey yapıp inceltmeye çalışıyorlar. Ustelik 4500MAH için teknoloji gelişti artık İnternette Apple'a oturan piller bile var.

Teknoloji böyle gelişiyor. Bu tuğla gibi olmuş diyorsun, yeni bir şey yapıp inceltmeye çalışıyorlar. Ustelik 4500MAH için teknoloji gelişti artık internette Apple'a oturan piller bile var.

Şunu kafana yaz Apple-Samsung dahil hiçbir firma sana teknolojinin tamamını sunmaz. Sunarsa bir dahaki modele koyacak bir şey kalmaz. Bütün firmalar teknolojiyi az verip diğer modele saklar. Bu sadece Apple değil bütün markalarda geçerli bir kuraldır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı