Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu kafana yaz Apple-Samsung dahil hiçbir firma sana teknolojinin tamamını sunmaz. Sunarsa bir dahaki modele koyacak bir şey kalmaz. Bütün firmalar teknolojiyi az verip diğer modele saklar. Bu sadece Apple değil bütün markalarda geçerli bir kuraldır.

Hocam bunu androidoyunclub'dan Minecraft indirmiş ve açılış ekranını ekran görüntüsü alıp profil fotoğrafı yapan birine anlatmaya çalışıyorsunuz, boş verin.

Belli ki bu konu Apple fanboylari ile dolu. Adam memnun degilim diyor sen adamı memnun olmaya zorluyorsun. Biri kağıt üzerindekilere bakarak düşünüyorsun yazık diyor, sonra Exynos'a göre iyi diyor. Bu kağıt üzerinde yazan bir bilgi degilmis gibi. Siz firmaları sizi memnun etmeye değil kendinizi firmaların yaptıklarına memnun etmeye zorluyorsunuz.

Eğer şikayet sayısı artarsa her firma yapmak zorunda kalır aynı Apple'daki kelebek klavye fiyaskosu gibi. Binlerce insan şikayet ederek parasını geri aldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu androidoyunclub'dan Minecraft indirmiş ve açılış ekranını ekran görüntüsü alıp profil fotoğrafı yapan birine anlatmaya çalışıyorsunuz, boş verin.

Adam 11 saat ekran süresini beğenmeyip bize fanboy diyor.😁😁😁 gerçekten kamera şakası gibi.🤣🤣🤣

Apple da 8K olsa Apple da 8K var dersiniz. Apple koyabilir çünkü 8K dediğin zaman müşteri çekersin. Ama maalesef koyamıyor. Buna Apple fanlığı diyoruz. Hiçbir firma bilerek koymamazlik yapmaz. 8K dersen reklamlarda çok fazla müşteri çekersin neden koymayayasın?

Ben Apple fanboyu değilim aksine Android taraftarıyım ama 8K desteğini çok gereksiz görüyorum.

Doğrusu piyasada Apple'ın adam gibi rakibi yok diye eskisi kadar uğraştıklarını düşünmüyorum. Sanki son yıllarda hep aynı modeller. İsteseler çok daha iyi iş çıkarırlar gibi geliyor ama sanki bir tık tekelleşmiş.

Mobil cihazlarda Samsung verimsiz işlemcilerle bile baş edebiliyordu. Bu sene TSMC'ye geçti ve kendi üretimine çok ciddi yatırım yaptı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca firma genelinde Samsung daha fazla inovasyona sahip ve çok daha fazla alana hitap ediyor. Benim tercihim her şekilde Samsung.

Model öznelinde bakacak olursak S23 ailesi ile baş edebilecek seriyi Apple henüz duyurmadı.

Buradan anladığım kadarıyla 11 saat telefonu ekran açık kullandınız değil mi? Ekran boşta 7 dakika gösteriyor çünkü.

Cihaz kullanımı Wi-Fi'de oyun yok, kamera kullanımı yok 11 saat. 11 saat süreyi 24 saat bekleme süresinde aldım. Boşta 7dkdan fazla durdu cihaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı