Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Exynos 1280 ısınır, normal.

Zamlarin sebebini Apple olarak görmesek mi?

Aynen hocam katılıyorum :)

Size yazsak da, sentetik de paylaşsak, konsol grafikli GPU'yu zorlayan oyun testini de paylaşsak kayda değer bir şey göremiyorsunuz zaten. Ayrıca mesele 8 gen 2 değil, 8 gen 1 kullanan S22 Ultra ile A15 bionic kullanan 13 Pro Max arasında 10 FPS var, eğer Samsung'da ölümsüz throttle mekanizması olmasaydı motorola Edge X30, Xiaomi 12 Pro gibi geçerdi. Bunu anlamanız lazımdı, demem o ki, A13 bırak 8 gen 1'i tokatlamayı köpeği bile olamaz. Yanlış bilgi vermede üstünüze yok, bazı şeyleri düzeltince de konuyu muazzam bir şekilde saptırıyorsunuz. 8 gen 2'le ya da A15 ile ilgisi yok, hiçbir şeyin pasif kaldığı falan da yok. Kusura bakmayın ama siz körü körüne kendi bildiğinizi okumaya devam ettiğiniz sürece ben de sert bir şekilde çıkışacağım.

Yanlış bilgi vermede üstünüze yok.

Oysaki açtığınız konulardan birinde sizin de yanlış bilgi verdiğinizi görmüş olmama rağmen raporlamadım. Ve konu içerisinde düzeltme yapmanızı rica etmiştim! Hatasız kul olmaz ancak sürekli başkalarının hatalarını söylemek yerinde kendi hatalarınızı da görmenizde fayda var.
Söyleyeceklerim bu kadar, son olarak S22 modeli ısınıyor ve A13 hala bazı Android cihazlardan stabil çalışıyor.

Son düzenleme:
A13 hala çok güçlü olmasa da yapılan güncellemeler aracılığıyla yapılan testlerde de güç kaybetmiş olsa bile birçok Android cihazdan güçlü olduğunu söylemem yanlış olmaz.
Özellikle anlatmaya çalıştığım olay 1 yıl önce adam test videosu atmış ancak 1 sene geçmiş üzerinden. Güncellemeler geldi geliştirmeler yapıldı frekans aynı kalmadı mesela.
Çok ince ayrıntılar veriyorum sen anlamadığımı ve yanlış bilgi verdiğimi söylüyorsun.

Verdiğin detaylar kafandan uydurma. A13'ün frekans değerleri çıktığı ilk günden beri aynı. 8 Gen 1'inde çoğu kasa da aynı, Samsung'larda GoS frekansı kısmıyor, direkt CPU'yu kısıtlıyor. Ayrıca istediği kadar frekans da oynama olsun (böyle bir şey mümkün değil) 8 Gen 1 CPU ve GPU'da A13'ten çok daha güçlü. Sizin dediğiniz gibi iPhone 11, S22'yi performansta tokatlayamaz yani.

Hatasız kul olmaz ancak sürekli başkalarının hatalarını söylemek yerinde
Bunu siz mi diyorsunuz? SDN forumda milletin profiline ve kendi profilinize sürekli yazdığım ufak hataları yazan siz mi diyorsunuz gerçekten? Düz 12'lerde de LIDAR var yazdım diye milletin profiline bunu yazıyordunuz :D Gerçekten çok trajikomik bir hal aldı.

iPhone 11 ilk çıktığında uygun fiyatlı olduğu için çok satıldı, performans konusunda S22'yi tokatlar hatta. Kamerası ve sosyal medya optimizasyonu da S22'den başarılı ayrıca.

Siz bunu yazdığınızdan sonra nazik nazik dile getirdim öyle olmadığını ancak siz konuyu saptırarak tilt etmeye devam ettiniz. Kimsenin yanlışını göze soktuğum yok yani.

Verdiğin detaylar kafandan uydurma. A13'ün frekans değerleri çıktığı ilk günden beri aynı. 8 gen 1'inde çoğu kasa da aynı, Samsung'larda gos frekansı kısmıyor, direkt CPU'yu kısıtlıyor. Ayrıca istediği kadar frekans da oynama olsun (böyle bir şey mümkün değil) 8 gen 1 CPU ve GPU'da A13'ten çok daha güçlü. Sizin dediğiniz gibi iPhone 11, S22'yi performansta tokatlayamaz yani.

Bunu siz mi diyorsunuz? Sdn forumda milletin profiline ve kendi profilinize sürekli yazdığım ufak hataları yazan siz mi diyorsunuz gerçekten? Düz 12'lerde de lıdar var yazdım diye milletin profiline bunu yazıyordunuz :D gerçekten çok trajikomik bir hal aldı.

8 gen 1 fazla güç tüketimi muhabbetini çözsün daha sonra konuşuruz bence bu detayı.
Diyorum ki S22 ısınıyor, ve A13 hala bazı Android cihazlardan stabil çalışıyor.
Dememe rağmen söylediklerine bak, S22 ile ne söylediysem diğer arkadaşlar da benzer yorumlarda bulundu. Sadece 1 hatanızı söyledim sizin yaptığınız kadar değil.
Kafadan değil öyle olsaydı işletmemiz olmazdı, Yetkili teknik serviste de çalıştırmazlardı!

8 gen 1 fazla güç tüketimi muhabbetini çözsün daha sonra konuşuruz bence bu detayı.
Diyorum ki S22 ısınıyor, ve A13 hala bazı Android cihazlardan stabil çalışıyor.
Dememe rağmen söylediklerine bak, S22 ile ne söylediysem diğer arkadaşlar da benzer yorumlarda bulundu. Sadece 1 hatanızı söyledim sizin yaptığınız kadar değil.
Kafadan değil öyle olsaydı işletmemiz olmazdı, Yetkili teknik serviste de çalıştırmazlardı!
A13 Bionic, SD 888'i daha her konuda geçemiyorken 8 Gen 1'i nasıl geçecek? Sorun ısınması ama performansından bahsediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı