Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Konuyu biraz hortlatıyor oluyorum ama bende 4 Ekim tarihinde özel Config MacBook Air M.2 aldım cumartesinden beri gönderimi hazırlanıyor olarak gözüküyor teslim tarihi içinde 28-31 Ekim arasını gösteriyor güncel duruma göre bundan önce gelir mi?

Geldi mi ben de aynı şekilde 15 Ekim'de aldım dün İstanbul'a girdi gümrükte bekliyor. Apple'ı aradığımda tahmini teslimat 31 Ekim diyorlar.

Geldi mi ben de aynı şekilde 15 Ekim'de aldım dün İstanbul'a girdi gümrükte bekliyor. Apple'ı aradığımda tahmini teslimat 31 Ekim diyorlar.

Sizinki kaç günde gümrükten çıktı acaba? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Konuyu takip edenler için ben de kendi siparişimi yazayım. 25.11.2024 İstanbul gümrüğe girdi.

Benimde aynı şekilde 25' inde gümrüğe girdi
Tam şimdi çıktı sanırım. UPS yolda diye düzenlemiş gönderi durumunu. Bakalım ne zaman gelecek...
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın, benimki hala gümrükte görünüyor maalesef :(
teşekkürler. konuyu takip edenleri bilgilendirmek için: cuma sabahı elime ulaştı (29.11.2024)

Takip edenler için güncelleme,
Ürün hala gümrükte. Görsel yüklemede hata olduğu için yazı olarak paylaşıyorum:

2.12.2024 08:30:00 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI ISTANBUL GATEWAY
2.12.2024 08:30:00 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI ISTANBUL GATEWAY
25.11.2024 12:33:00 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI ISTANBUL GATEWAY

Takip edenler için güncelleme,
Ürün bugün gümrükten çıktı. Tam 13 iş günü sürdü, gümrük rekoru kırdım sanırım

1733927829918.png

Güncelleme:
Ürün 14 Aralıkta elime ulaştı

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben de özel bir macbook siparişi verdim. Gümrük işleriyle alakalı bizim yapmamız gereken bişey var mı beyan v.s. yoksa Apple kendisi mi hallediyor? Ulaştığında ayrı olarak gümrük vergisi veriyor muyuz?

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben de özel bir macbook siparişi verdim. Gümrük işleriyle alakalı bizim yapmamız gereken bişey var mı beyan v.s. yoksa Apple kendisi mi hallediyor? Ulaştığında ayrı olarak gümrük vergisi veriyor muyuz?
Apple'a ödediğin tutar harici bir şey ödemiyorsun, UPS kapına kadar getirip teslim ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı