APU sistem ile harici ekran kartı performansı nasıl olur?

SSD'de DRAM bulunmuyor, Kioxia Exceria daha iyi olur.

RAM olarak kesinlikle LPX alınmamalı, TUF Alliance RAM'ler daha mantıklı, LPX XMP ayarında bile sorun çıkarabiliyor.
Ne gibi sorunlar çıkarıyor?

SSD'de DRAM bulunmuyor, Kioxia Exceria daha iyi olur.

RAM olarak kesinlikle LPX alınmamalı, TUF Alliance RAM'ler daha mantıklı, LPX XMP ayarında bile sorun çıkarabiliyor.
Ben aynı RAM kitini XMP ile kullanıyorum. i5-11400f + B560 ikilisi ile bir sorun yaşamadım. Ama AMD tarafında durum nedir, emin değilim.
WD Black SN750 önerecektim ama bütçeyi aşacaktı.
Kioxia Exceria iyiyse o daha uygun:

Ben aynı RAM kitini XMP ile kullanıyorum. i5-11400f + B560 ikilisi ile bir sorun yaşamadım. Ama AMD tarafında durum nedir, emin değilim.
WD Black SN750 önerecektim ama bütçeyi aşacaktı.
Kioxia Exceria iyiyse o daha uygun:
Size ortalama çip veya iyi çip gelmiş olabilir. Dandik Samsung B-Die(2 versiyonu var, biri çok kötü diğeri ise en iyi çip) veya Samsung C-Die gelirse iyi olmaz.

Nereden vardınız bu kanıya? Sorunlu anakartlar olabilir.
B560 anakart ve 11. nesil işlemcili sistemde XMP ile 3200MHz'de kullanıyorum bu RAM kitini.
B450 gaming plus gibi bir anakartta test ettim çünkü ? Ryzen 5600 b450 gaming plus ile.

Bi açıyor gibi oluyor sonra kapatıp yeniden açınca ekran gelmiyor anakart sorunu olmadığı ortada.

B450 gaming plus gibi bir anakartta test ettim çünkü ? Ryzen 5600 b450 gaming plus ile.

Bi açıyor gibi oluyor sonra kapatıp yeniden açınca ekran gelmiyor anakart sorunu olmadığı ortada.
Üstteki mesajda arkadaş, farklı çipler olduğunu yazmış. Corsair neden böyle bir işe girişmiş, adını kötülemiş ki? Şaşırdım doğrusu.

Üstteki mesajda arkadaş, farklı çipler olduğunu yazmış. Corsair neden böyle bir işe girişmiş, adını kötülemiş ki? Şaşırdım doğrusu.

Corsair o yüzden RAM olarak tercih edilmiyor zaten aldığın RAM loto gibi bir şey daha garanti Kingston, cruicial gibi markalar var belli bir çip çıkan.

Son düzenleme:
Ryzen 5 5600g 2.770 TL:

Anakart 1.400 TL:
ASUS Prime B450M-K II AM4 Ryzen DDR4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

RAM 978 TL:

SSD 854 TL:

Mesh kasa + PSU ikinci el 1.400 TL:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-hyper-pro-550w80-plus-kasa-1065882773/detay

Aynı kasanın sıfırı: 2.414 TL:

Ekran kartı dediğiniz nedir?
O işlemcinin yerine i3 12100f koysak olmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı