Aquarius 5A-3060 Ti yükseltme yapılarak alınır mı?

SocialRtx

Hectopat
İyi günler arkadaşlar benim düzenlediğim gibi bütçem 20.000 TL Max böyle oldu. Alınır mı sizce? Önerebileceğiniz baka PC var mı?
Bayram tatilinde hemen alacağım Allah izin verir ise. @messinicocugu yardım edersen sevinirim

Ekran görüntüsü 2022-04-25 221630.png

Son düzenleme:
Anakartı ASUS Prime B450M-K II yapıp al:

Kişisel bir ön yargı.

Kişisel ön yargınızı kırmanızı tavsiye ederim. Biliyorsunuzdur ki Türkiye'nin en büyük oyuncu ekipmanları satan şirketlerinden birisi ve ayrıca diğer şirketlerin aksine PSU sorun çıkartınca garanti kapsamına girip tüm zararı kendileri karşılıyor. Hem de INNO3D ve Palit markalarının Türkiye distribütörü. Eğer ki belli bir sebebiniz varsa belirtin ki bizde bilgilenelim ki buna göre öneri yapalım.

GameGaraj zaman zaman diğer sitelerden daha uygun olabiliyor. Ancak INNO3D ASRock PowerColor gibi nispeten daha asusa MSI'a göre az bilinen parçaları koyuyorlar sistemlerine.

Evet hocam bilmediğim markaları koydukları için güvenemiyorum.

Kişisel ön yargınızı kırmanızı tavsiye ederim. Biliyorsunuzdur ki Türkiye'nin en büyük oyuncu ekipmanları satan şirketlerinden birisi ve ayrıca diğer şirketlerin aksine PSU sorun çıkartınca garanti kapsamına girip tüm zararı kendileri karşılıyor. Hem de INNO3D ve Palit markalarının Türkiye distribütörü. Eğer ki belli bir sebebiniz varsa belirtin ki bizde bilgilenelim ki buna göre öneri yapalım.

Benim bu resimde hangi SSD kullandıklarını bilme hakkım yok mu? Neden yazmamışlar ki.

Dosya Ekleri

• 1650916220376.png
    1650916220376.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 49
GameGaraj zaman zaman diğer sitelerden daha uygun olabiliyor. Ancak INNO3D ASRock PowerColor gibi nispeten daha asusa MSI'a göre az bilinen parçaları koyuyorlar sistemlerine.

Bu markalar yurt dışında gayet bilinen köklü firmalardır hocam.

Benim bu resimde hangi SSD kullandıklarını bilme hakkım yok mu? Neden yazmamışlar ki.

Hocam OEM sistem olduğu için yazmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı