Araba Kullanmak Zor mu?

Ne kadar gençken öğrenirsen o kadar iyi. Yaş ilerledikçe zorlaşabiliyor. Yavaş yavaş başlarsan ve tekrar edersen aklında bir şeyler kalır. Sana tavsiyem otomatik vites ehliyeti al İstanbul trafiğinde kolaylık sağlıyor [emoji1]
Bence manuel alıp sonradan istediğine binmeli. :)

Ben manuel aldım yine olsa yine manuel alırım ama dediğim gibi otomatik vites araba sürünce farkı anlıyosun. En basitinden trafikte ayak kası yapmamış oluyosun [emoji23][emoji23] tabi otomatik vitesler bi tık daha pahalı onu da es geçmemek gerek

Araba sürmeyi öğrenirsin zamanla gelişirsin sorun yaşayacağını sanmam. Tek tavsiyem araba kullanırken 20 metre öteye gidecek bile olsan hep dikkat seviyeni en yukarıda tutman. Emniyet kemerini her zaman tak, aynalarını yola çıkmadan hep kontrol et. Aracı kullanırken etrafını dikkatlice gözle, bir nevi satranç gibi önceden yolu okumaya gayret et. Kazasız belasız sürüşler dileğiyle :):)

Ben 16 yaşındayım. 7 ay önce araba sürmeye başladım. En başlarda köşelerden dönerken çok şaşırıyordum hakimiyet gidiyordu. Şuan 7 aylık tecrübe ile mahalle aralarında geziyorum. Trafiğe çıksam çıkarım, sürerim de ehliyetim yok. Ben araba sürmeye aşırı ve aşırı istekliydim.

Ben 16 yaşındayım. 7 ay önce araba sürmeye başladım. En başlarda köşelerden dönerken çok şaşırıyordum hakimiyet gidiyordu. Şuan 7 aylık tecrübe ile mahalle aralarında geziyorum. Trafiğe çıksam çıkarım, sürerim de ehliyetim yok. Ben araba sürmeye aşırı ve aşırı istekliydim.
Aman yakalanma. Cezası 4-5K TL ve arabayı da çekiyorlar. :D

İlk seferlerde elin ayağına dolanabilir vites mi düşüreyim fren mi yapıyım direksiyon mu çevireyim ama alıştırma yaparsan çözülür hem çevrene bak bir bu kadar insan kullanabiliyorsa sen neden kullanamayasın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı