Araba olmadığı için utanmak

Tarık45

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 5 yıldır arabamız yok. Arabamız olmadığı için bir yerlere gidemiyoruz. Düğün olsun, taziye olsun ya da tatil olsun gidemiyoruz. Mesela bugün yakın bir akrabamızın düğünü vardı, akrabamız o kadar bizi aradı, düğününe davet etti ama gidemedik çünkü arabamız yok. Şimdi akrabamıza karşı utanıyoruz düğününe gitmediğimiz için. Bir de yakın akrabamız mesela geçen yıl yazın yine bir akrabamızın düğünü vardı, arabamız olmadığı için akrabanın düğününe otobüsle gitmiştik, sonra düğüne geldik, herkes bize gülmeye başladı arabamız yok diye. Akrabalarımız ve ailemiz sürekli bize acıkıcı verip gülüyorlar. Hatta babam bugün arabası olan akrabalarımızı aradı, arabalarını istedi düğün için ama vermediler. Arabamız bozuk ya da müsait değilim, dediler ve vermediler. Mesela geçen yıl okuda bir arkadaşım bana arabanız var mı diye sordu, ben de yok dedim, sonra arkadaşım bana gülüp "Oğlum, siz fakir misiniz? Nasıl arabanız yok?" dedi. Şu an arabamız yok diye ağlıyorum. Size içimi dökmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapacak bir şey yok ülkenin hali malum :( umarım istediğiniz arabaya kavuşursunuz bir gün.
1636799982401.png

Kardeşim bu ülkede araba lüks bir şey yani orta halli bir ailenin alabileceği bir araç değil. Bu yüzden kendini üzme, akrabalar bile gülebiliyorsa onlar akraba değildir zaten. Sana gülen sözde arkadaşınla da iletişimini kes, öyle insanlar kendi zayıflıklarını başka insanları aşağıya çekerek kapatmaya çalışırlar. Bundan 5 sene önce 10.000 TL olan bir araba şu an 45-50 bin TL'ye satılıyor. Nasıl alacaksın arabayı?

Kardeşim bu ülkede araba lüks bir şey yani orta halli bir ailenin alabileceği bir araç değil. Bu yüzden kendini üzme, akrabalar bile gülebiliyorsa onlar akraba değildir zaten. Sana gülen sözde arkadaşınla da iletişimini kes, öyle insanlar kendi zayıflıklarını başka insanları aşağıya çekerek kapatmaya çalışırlar. Bundan 5 sene önce 10.000 TL olan bir araba şu an 45-50 bin TL'ye satılıyor. Nasıl alacaksın arabayı?
Kendi adıma konuşayım 2016 yılında 1998 model Opel Astra'yı 20.000 TL'ye almıştık şimdi piyasası 70.000 TL civarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı