Araba statü mü, zevk mi, ihtiyaç mıdır?

Araba statü mü, zevk mi, ihtiyaç mıdır?

• Statü

• Zevk

• İhtiyaç

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
İhtiyaç ve zevk bence ama İhtiyaç daha ağır basıyor. Tabi Türkiye'de en dandik arabalar bile çok pahalı olduğu için bize statü gibi görünüyor fakat Almanya, İngiltere veya Amerika gibi yerlerde yaşasaydık statü olarak görmezdik.

Arkadaşlar bence hem zevk hem de statüdür ihtiyaç ise ulaşım ihtiyacı her türlü giderilir bence asıl olay burada araba bizim sosyal statümüzü belirliyor bence ayrıca araba sürmek bir zevktir bana göre ihtiyaç en son gelir.
Araba bir ihtiyaçtır eğer çok paran varsa zevktir, yaşadığımız toplumda ise aynı zamanda statüdür.

Araç için hepsi geçerli birşey ama zevk i çıkar aradan.
Zevk için araba almak artık imkansız duruma geldi malum piyasa dan.
Herkes zevk için almak istediği arabayı alamaz şuan almak için çok çabalaması lazım falan filan.
Geriye kalan 2 si özellikle ihtiyaç konusu olarak kesinlikle lazım olan birşey.

Bence zevk, ihtiyaç olan taşıt. Ben motorsiklet seven birisiyim ve ikisinden birini alacak olsam motor alır, taşıt ihtiyacımı onunla giderirdim. Kullandığın modelle doğru orantılı olarak statü de artar tabii :D

İhtiyaç bence. Her an lazım olabiliyor.

Bence olmazsa olmaz denilen bir şey değil ama olması gerçekten büyük ihtiyaç. Örneğin ben biraz yaşlı bir aileden gelmekteyim ve bu tarz bir aile birlikte bir kaç KM yol yürümek pek akıl kârı değil. Bunun için Transit, Vito gibi araçlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı