Araba tavsiyesi

Insignia için paket durumu eski Opel araçlarda Sport mode vs gibi durumlar Insignia için de geçerli midir? Varsa eğer hangi paket alınmalıdır?

Hocam bunu belırlıcek olan sızsınız ınternette bayağı bır konu var bununla ılgılı okuyup sızın karar vermenız gerek kullanacak kısı sızsınız.

Başkan sedan falan fazla bakma o araçlar yakar benzin fiyatlar arttı bu dediğim 2018 model Dacia duster ben kullandım ve cidden çok rahat ve jip tarzı yüksek bir araçtı yol tutuşu desen çok rahat benzin açısından aşırı derece yakmıyor dizel ve en önemlisi otomatik yerinde olsam o fiyata bu araç kaçmaz 2.el şu anlık durgun düşün derim.

Hocam soylemım soylemım dıyorum ama sacmalamayın Dacia duster teneke bıldıgınız yol tutusu ıyı dıyosunuz ancak arkadas 180 190la gıdıyorum dıyor o hızla Dacia'da manevrada kaza garantılı evet parcaları ucuz dızel falan ama cidden değmez bir araba.

Hocam bunu belırlıcek olan sızsınız ınternette bayağı bır konu var bununla ılgılı okuyup sızın karar vermenız gerek kullanacak kısı sızsınız.

Hocam soylemım soylemım dıyorum ama sacmalamayın Dacia duster teneke bıldıgınız yol tutusu ıyı dıyosunuz ancak arkadas 180 190la gıdıyorum dıyor o hızla Dacia'da manevrada kaza garantılı evet parcaları ucuz dızel falan ama cidden değmez bir araba.

Bu araçla 180 190 yapılmaz kardesim çıkacağın Max hız 170 160 olacak tam gezilecek bir araç bu hızı ne yapacaksın zaten fazla hız iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlgili olan araç için gerekli olan paketleri şimdi inceliyorum. 2. olarak da Dacia Duster'a açık konuşmak gerekirse yakıt olarak her ne kadar yakmasa bile arabaya güvenemiyorum

Eğer 1,5'e çıkıyorsan Focus öneririm, üzmez.
şuanlık değil ama yaza doğru çıkabilirim. onu da şuanda elimde bir araç olacak ki beni yaza kadar idare etsin sonrasında üstüne koyup çıkabilirim.

Elindeki araç ne?
Şuanda elimde toyota auris 2008 model otomatik vites var ve şanzıman 2 defa değişti. araç aile aracı olduğu için benim değil. Bireysel olarak kendime araç almak istediğim için artık şanzıman yaptırmak istemiyorum..

O zaman hem yaza kadar bütçe artırırsın hem de bunu satmaya çalışırsın.
Ya durum şöyle şuanki araç için bakımları vs çok tuzlu olmaya başladı ve Kendi şahsi araç yerine aile aracı olduğu için bir tık istediğim gibi hareket edemiyorum. Ek olarak da artık kendi araç sahibi olmak istediğim için benim için en iyi f/p veren araç ve ticareti yapıp daha sonrasında üst modeli alabilmek bir önem taşıyor.

Bu araçla 180 190 yapılmaz kardesim çıkacağın Max hız 170 160 olacak tam gezilecek bir araç bu hızı ne yapacaksın zaten fazla hız iyi değil.

Hocam hız ıyı bır şey demedım zaten ama daca duster hem kotu hem de adam demıs kı ısım oldugu ıcın mecburen hızlı kullanıyorum adam arabayı gezmeye almıyor ıgtıyactan alıyor ıhtıyacını karsılamadıktan sonra bir anlamı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı