Arabada nazar mı var?

Sadece arka arkaya birden fazla olay olmuş. Arabayı kullanan kişi eğer daha büyük bir arabaya geçtiyse arabayı kullanırken araca alışık olmayabilir ve çevresine hakim olamayabilir. Nazara bağlanması gerektiğini düşünmüyorum.

Kazalar bize bağlı olmadı. Araç normal kullanılırken hep bize biri çarptı.
Benim aklımı kurcalayan neden hep aynı yer?

Kazalar bize bağlı olmadı. Araç normal kullanılırken hep bize biri çarptı.
Benim aklımı kurcalayan neden hep aynı yer?
Türkiye burası. Yolların kalitesi ve ehliyet alanların çoğu en basitinden sinyal diye tabir ettiğimiz aracı kullanmaktan aciz. Daha dikkatli olun ve aracınıza sigorta yaptırın. Veya görüşü daha açık yani reaksiyon için daha fazla zamanınız olacak rotaları kullanın.
O zaman benim kullandığım tüm arabalar nazarlı. F30 ile kaza yaptığımda araç yandı. Bu da mı nazar? Nazara inanmıyorum.
Sosyal'e verdiğiniz yaşa göre gençsiniz. Araçları nasıl kullanıyorsunuz bilmem ancak bir şöför olarak deneyiminizin az olmasına bağlıyorum. En büyük etken sürücüler ve yollar zaten.

Sosyal'e verdiğiniz yaşa göre gençsiniz. Araçları nasıl kullanıyorsunuz bilmem ancak bir şöför olarak deneyiminizin az olmasına bağlıyorum. En büyük etken sürücüler ve yollar zaten.
Ben zaten nazar olduğunu savunmuyorum.
Deneyimimim az değil, Hakan Güven babamın samimi arkadaşı olduğu için kendisi beni 17 yaşından beri eğitti. Tamamen şanssızlık sonucu olan bir kaza idi. Yerlerin ıslak ve yolun da bozuk olması daha da işleri berbat etti.
Ben zaten nazar olduğunu savunmuyorum.
Deneyimimim az değil, Hakan Güven babamın samimi arkadaşı olduğu için kendisi beni 17 yaşından beri eğitti. Tamamen şanssızlık sonucu olan bir kaza idi. Yerlerin ıslak ve yolun da bozuk olması daha da işleri berbat etti.
Kısacası tamamen şansızlık. Nazar gerçek değildir.

Her şey olabilir, bilemeyiz, bilebileceğimiz noktalar var ama.

Sen arabanın ihtiyacı olanları eksiksiz yaptır, sürücü olarak kendini de ''trafikteki herkes hata yapabilir ama ben dikkatli olursam belki bana zarar verebilecek hataları engellerim'' de ve yola koyul.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı