Arabalar hakkında bilgi nasıl edinilir?

HzFalllen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaş ortamlarında hep araba muhabbetleri geçiyor ve ben pek bilgili olmadığım için pek söz alamıyorum. Örnek verecek olursam mesela birisi Passat'ın şu modeli çok iyimis deyip konuya giriyor diğeri şu şu araçta çok iyi gibi başlıyor ve sohbet devam ediyor. Ben pek bilgili olmadığım için konuşamıyorum. Nasıl daha bilgili olabilirim?

(Konuyu açacak doğru başlığı bulduğumdan emin değilim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende futbolda öyleyim ilgim olmadığı için de bilgi edinme isteği duymam arabalara ilginiz yoksa pek takmayın.

Merhaba arkadaş ortamlarında hep araba muhabbetleri geçiyor ve ben pek bilgili olmadığım için pek söz alamıyorum. Örnek verecek olursam mesela birisi Passat'ın şu modeli çok iyimis deyip konuya giriyor diğeri şu şu araçta çok iyi gibi başlıyor ve sohbet devam ediyor. Ben pek bilgili olmadığım için konuşamıyorum. Nasıl daha bilgili olabilirim?

Merak konusu aga bu yani baka baka öğrenirsin yolda gördüğüm araçlardan bilirim ben mesela her arabanın dış görünüşünü ama içi veya özellik olarak hiçbir şey bilmem onun için de araştırıcan işte atıyorum honda vtec motor nedir özellikleri nedir renault tce nedir falan diye bakacan onlara merak duyuyorsan

İlan sitelerinde vakit geçirdikçe öğrenirsin dostum 😊

Normalde modifiye konularında arkadaşlarla yapılan muhabbet aracın kasasıdır. Bilmeyenler yürüyen sisteminden veya motor kodlarından vs pek konuşmaz. Fakat işine yaraması adına bir aracın motor hacmini, bu hacime bağlı kronik sorunları ve genel kronik sorunlarını bilmen yeter. Yoksa Passat'ın şu modeli iyiymiş diyen arkadaşına kronik sorunlarını sorsan cevap veremez 😀

Bu arada bilmemek ayıp değildir. İsteğin yoksa yine öğrenip öğrenmemek sana kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı