Arabanın yanına yakışma diye bir şey var mı?

svjzib

Decapat
Daha fazla  
Bazı insanların böyle şeyler konuştuğuna şahit oldum ve saçma geldi ama merak da ettim sizce böyle bir durum var mı? Kisa boylu ya da minyon birinin G63 kullandıgını görmek dalga geçilecek gülünecek bir şey mi? Yakışmadığını düşünür müsünüz?

images (2).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacı bir yerden bir yere gitmek olan alete bu kadar anlam yüklemeyin hocam. Kısa boya taktıysanız zaten sadece araba değil her konuda böyle bir çıkarım yapabilirsiniz.

1.92 babam polo kullanıyor hocam, bence kullandığı arabanın seviyesini karşılayabilecek bir görünüm varsa sorun yok 😀

1.92 babam polo kullanıyor hocam, bence kullandığı arabanın seviyesini karşılayabilecek bir görünüm varsa sorun yok 😀
Amacı bir yerden bir yere gitmek olan alete bu kadar anlam yüklemeyin hocam. Kısa boya taktıysanız zaten sadece araba değil her konuda böyle bir çıkarım yapabilirsiniz.
Araba arabadır, insan insandır. Yakıştı mı yakışmadı mı diye kafa yormaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlar işin aslı yurt dışında yaşıyorum alabilme durumum olabilir boy 1.78 civarında ama eller ayaklar yüz biraz küçük minyon tipte biriyim aracın da yüksekliği 1.97 felan yanında komik durmaktan çekiniyorum özgüvenim kırık biraz bu konuda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı