Aras Kargo dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Eyüphan3360

Decapat
Katılım
10 Şubat 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aras Kargo'dan mesaj geldi bugün adresinize getirmek üzere yola çıktık diye ancak saat 1 oldu. Saat kaç gibi gelir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıra takip sistemi var diye biliyorum girip tahmini süreye bakabilirsiniz. Rota ve yoğunluğa bağlı olarak buradan tahmin vermemiz imkansıza yakın.
 
Bilemezsin, bilemeyiz. Kuryenin kendisi veya Allah bilebilir sadece. Çünkü dağıtıma çıktıklarında nasıl bir güzergah izleyeceklerini onlar bilir. Adam çıktıktan yarım saat sonra da gelebilir, 3-4 saat sonra da gelebilir. Mesela benim olduğum yerdeki şube şehrin öbür ucunda itin öldüğü yerde. Bana akşam üzeri gelebiliyor. Tabi gelirse. Çünkü bizim bölgeye gönderdikleri kuryenin babası belli değil. Bazen yalandan bahane uydurup(apartman kapısı açılmadı, adres hatalı v.b.) teslimatı yapmıyor ve şubeye geri bırakıp ayaklarına çağırıyor. Bir de bunların canlı takip sistemi çalışmıyor. Saat başında anca güncelleme veriyor.

Bugün de bir kargo geliyor bakalım. Yine getirmezse bu kez iade olmasını beklemeyip şubeye gideceğim ve o şerefsize hoş olmayan tecrübeler yaşatacağım. Bir de apartmana gelmeden telefon açıp teslimat kodu sorması ve hatta nasıl yapabiliyorsa onu bile sormadan teslim edildi bilgisi girmek gibi bir huyu var.
 
Aras Kargo'dan mesaj geldi bugün adresinize getirmek üzere yola çıktık diye ancak saat 1 oldu. Saat kaç gibi gelir?

Burada konu açmak yerine bekleyebilirsin. Eğer dağıtıcı şu an forumda takılmıyorsa bu forumdan kimse tam bir saat söyleyemez bunun için. Konu açmak için açmayın lütfen.
 

Geri
Yukarı