ARC750 mi 1 gram altın mı?

Şimdiki ekran kartın Tofaş gibi bir şey. Kartı al da adam akıllı oyun oynarsın. Bir de şu A750'e öyle bir muamele çekiyorlar ki sanki bunu alacak adam kartın çapını görmeksizin iyi kötü diyor. 4K paraya tertemiz ürün işte.
İntel kalitesi hafife alınmaz zaten ürün iyidir. İnsanların burun kıvırmasının sebebi yazılımsal. Nvidia yazılımsal olarak en kralları. Daha AMD yazılımsal kendini zor topladı. İntel insanlara sıkıntı yaşatabilir sürücüler konusunda. Şu ana kadar problem yaşayan görmedim ama

Şimdiki ekran kartın Tofaş gibi bir şey. Kartı al da adam akıllı oyun oynarsın. Bir de şu A750'e öyle bir muamele çekiyorlar ki sanki bunu alacak adam kartın çapını görmeksizin iyi kötü diyor. 4K paraya tertemiz ürün işte.
Hocam I3 9100F'e 1650S ten sonrası israf zaten de sistem upgradeleme niyeti varsa sıkıntı yok.

Sıfırı 5000 değil mi bu kartın? 4bin haketmiyor asla bence.

Ayrıca aldığın altın hiçbir zaman enflasyonun üstünde yükselmeyek hatta uzun vadede altında kalacak. Sana getirisi olmayacak yani.

İkinci el ARC750 4.000TL'ye anlaştik.
Şu anki sistemim i3 9100F 8 GB RAM GTX 760 1650W PSU.
Sizce Arc 750 mi alayım yoksa 1 gram 24 ayar altın mı?
Hocam... 💀

Sıfırı 5000 değil mi bu kartın? 4bin haketmiyor asla bence.

Ayrıca aldığın altın hiçbir zaman enflasyonun üstünde yükselmeyek hatta uzun vadede altında kalacak. Sana getirisi olmayacak yani.
6 bin TL

1 sene sarraflık yaptım az çok bilgim var şimdi altın alacaksın aldığın yere fiyata bağlı 50-60TL zararda olacaksın o fark kapancak ve gram katlacak falan bu 1 sene ve katlaması da sizi tatmin etmeyecek altın çok olduğunda kazandırır 1 gram tek başına hiçbir şey ama elinde GTX760 var çok da kötü bir kart değil altın alırsın altın artar para biriktirirsin kartını satar krallar gibi sağlam bir ekran kartı alırsın.

Aga bu nasıl bir konu :D. Yatırım tavsiyesi mi istiyorsun yoksa sisteminde güçlü bir ekran kartı ihtiyacın mı var? Hiçbir şey anlamadım niyetin nedir :D

O sistemde nasıl 1650W PSU var neler oluyor her şey çok garip. :D

Vallahi 1650₺ ye aldım Rampage 1650WATT.

Sen bence ekran kartı al geç. O PSU değerlendirilir. Bu ne aga trafo çalıştırıyon evde. Sen zaten yatırım yapmışsın 1650W PSU var.

Çalıştırmıyorum vallahi ucuza geldiği için sıfır aldım.

1 sene sarraflık yaptım az çok bilgim var şimdi altın alacaksın aldığın yere fiyata bağlı 50-60TL zararda olacaksın o fark kapancak ve gram katlacak falan bu 1 sene ve katlaması da sizi tatmin etmeyecek altın çok olduğunda kazandırır 1 gram tek başına hiçbir şey ama elinde GTX760 var çok da kötü bir kart değil altın alırsın altın artar para biriktirirsin kartını satar krallar gibi sağlam bir ekran kartı alırsın.

GTX 760'ı ilana koyuyorum şu an.

@tahtakapı sistemi çok kötü, ona ayak uyduramaz ekran kartını olabilecek en iyilerinden almalı. Bundan sonra işlemci değiştirirse 2060 bile olsa sorun olur.

i9 9900KF düşünüyorum.

Sıfırı 5000 değil mi bu kartın? 4bin hak etmiyor asla bence.

Hocam yıl başından sonra çıkar diye düşünüyorum ama bir yandan ekran kartı da çıkabilir bir de korkum Arc 750 satılmaz diye düşünüyorum motor almayı düşünüyorum bir yandan çok karışık kafam.

Vallahi 1650₺ ye aldım Rampage 1650WATT.

Çalıştırmıyorum vallahi ucuza geldiği için sıfır aldım.

GTX 760'ı ilana koyuyorum şu an.

i9 9900KF düşünüyorum.

Hocam yıl başından sonra çıkar diye düşünüyorum ama bir yandan ekran kartı da çıkabilir bir de korkum Arc 750 satılmaz diye düşünüyorum motor almayı düşünüyorum bir yandan çok karışık kafam.
Altın hiçbir zaman enflasyon üzerine çıkmadı. Çıkmayacakta. Altın yatırım aracı değil.

Dolar enflasyonundan bahsediyorum bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı