arcelikavm.com güvenilir mi?

Batuhan0088

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Monitör bakıyordum. İlk sırada karşıma çıktı. Fiyat çok cazip geldi. Yorumları çok şüpheli duruyor. Hep yarım kalmış gibi sonunda üç noktalar var. Arçelik ile bir bağlantısı var mıdır? İnternette sahte diyenler gördüm. Halen araştırıyorum.

Dosya Ekleri

• a1.png
    a1.png
    80,9 KB · Görüntüleme: 177
  • a2.png
    a2.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 108
Şikayet sitesi üzerindeki şikayetleri inceledim. Ürün gönderimi hakkında çok geç gönderme şikayeti var. Cebaplandırılıp talepler yerine getirilmiş. Muhtemelen spotçudur. Ancak sitesini dolaşıyorum hiç güven duygusu vermiyor.

Şikayetvar'a baktım, ürün alanlar olmuş. Mağduriyeti giderilmiş müşteriler var. Anlayamadım bir türlü, riske girmeye değmez. 1000 lira aşağı alacağız diye elimizde ki paradan da olmayalım
Hocam sadece sizin alacağınız ürünü değil, farklı ürünleri de 5 6 bin tl ucuza satıyorlar. Güvenilirliği tartışılır fakat ben sahte site diye biliyorum. Bence de riske girmeyin.

Monitör bakıyordum. İlk sırada karşıma çıktı. Fiyat çok cazip geldi. Yorumları çok şüpheli duruyor. Hep yarım kalmış gibi sonunda üç noktalar var. Arçelik ile bir bağlantısı var mıdır? İnternette sahte diyenler gördüm. Halen araştırıyorum.

Sahte site hocam.

Oradan alıcağına buradan al geç güvenilir arada 200 lira bir şey oynuyor. Dell G3223D 31.5 Inç 165Hz 1ms Adaptive Sync QHD Fast IPS USB-C Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı