DD modu ile normali arasındaki fark nedir? @ArsenikDD ile yazdirmak varken neden Rufus, Etcher deniyorsunuz anlamiyorum.
DD modu ile normali arasındaki fark nedir? @ArsenikDD ile yazdirmak varken neden Rufus, Etcher deniyorsunuz anlamiyorum.
Linux imajlari icin birebir, hem yer kaplamiyor hem programla ugrasmak zorunda kalmiyorsunuz.DD modu ile normali arasındaki fark nedir? @Arsenik
İki türlüde deneyeceğim zaten.Etcher ile yazdırmamın diğer sebebi de bu konu. @ArsenikLinux imajlari icin birebir, hem fazla yer kaplamiyor hem programla ugrasmak zorunda kalmiyorsunuz.
ISO Kalıbını Terminalden USB Belleğe Yazdırmak | get GNU
www.getgnu.org
DD'nin USB'yi bozmasi imkansiz gibi bir sey, o boyut kuculme olayi cozulebiliyor.
Ben sadece zahmetsiz ve hizli olani onermistim ancak bana kolay gelen bir sey yeni kullanicilara zor gelebilir. Sizin hangisi kolayiniza geliyorsa onu kullanin. Sonucta Linux kullaniyorsunuz.Hocam yine aynı konudan.Eki Görüntüle 872367
Hocam,bir sıkıntı yoksa şimdi başlıyorum yazdırmaya şans dileyin.![]()
DD ile 100'e yakin USB yazdirmisligim var. Kullanimini bilince sorun cikarmiyor. Bilgi sahibi olman yeterli.Hocam yine aynı konudan.Eki Görüntüle 872367
Hocam,bir sıkıntı yoksa şimdi başlıyorum yazdırmaya şans dileyin.![]()
Zaten başlayamıyorum.USB ile takılı olduğu halde şöyle bir hata var.DD ile 100'e yakin USB yazdirmisligim var. Kullanimini bilince sorun cikarmiyor. Bilgi sahibi olman yeterli.
DD modunda yazdirin.Zaten başlayamıyorum.USB ile takılı olduğu halde şöyle bir hata var.Eki Görüntüle 872385
Hocam en sağlıklı yöntem nedir?
Hocam bu site %100 işe yarar mı?Linux imajlari icin birebir, hem yer kaplamiyor hem programla ugrasmak zorunda kalmiyorsunuz.
ISO Kalıbını Terminalden USB Belleğe Yazdırmak | get GNU
www.getgnu.org
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.