Arctic Freezer 34 e-Sports İncelemesi

Bir kullanıcısı olarak DUO olan modeli almadan önce normali ve P120 fan fiyatına bakın DUO modelden ucuzsa öyle satın alın. Kendim öyle yaptım ve daha ucuza getirdim yaklaşık 40-50 TL gibi. Tek fan ve çift fan arasında 4-5 derece oynamakta.
İnceleme de belirttiğim gibi benim aldığım zaman DUO modeliyle aralarında nereden baksak 200 lira gibi bir fiyat farkı vardı aralarında 4-5 derecelik farkı da gözeterek bu modeli tercih ettim ama dediğiniz gibi uygun fiyatlı P120 fan alıp DUO modele çevrilebilir teşekkürler.
Bence başlıktan kaybediyorsun hocam şu anda. Burdaki arkadaşların önerisiyle ID cooling'e geçtim bunu iade edip. Daha iyi performans alıyorum 150 lira daha ucuza.
Aslında ID Cooling modellerini de inceledim benim amacım biraz daha sessizlik olduğu için bu modeli tercih ettim ama artan kurlarla fiyatı baya yükseldi diğer seçeneklere bakmakta mantıklı olabilir.
Elinize sağlık hocam güzel bir video olmuş.
Çok teşekkürler.
Kaliteli güzel bir video olmuş.
Çok teşekkürler.
Bu kadar aboneye göre çok iyi video olmuş.

Video kalitesini biraz daha yükselebilir. Ama gayet kaliteli bir içerik yapmışın.

Eline sağlık.
Çok sağolun inşallah videoların kalitesi de zamanla yükselir. Nasip olursa elime ulaştıktan sonra Samsung 870 EVOyu da inceleyeceğim.
Freezer 34'ün F/P oranı artık yerlerde. ID COOLING'in ürünleri varken artık yüzüne bakılmaz.
370 lira aldığım ürün 500 liralara kadar çıkmış o yüzden alternatif seçeneklere bakılması bence de mantıklı ama bu fiyatlarda her açıdan tatmin edici performans sergiliyor.
Ürün aslında çok kaliteli ama fiyat olarak biraz pahalı olduğundan pek tercih edilmiyor, asıl değinmek istediğim; çok güzel bir video olmuş, amatör bir inceleme gibi durmuyor, içinden çıkan montaj aparatlarını öyle düzenlemen bile güzel bir detay eline sağlık =)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Dediğinize katılıyorum fiyatların artması insanların tercihlerini de çok etkilemekte umarım fiyatları daha da yükselmez :)
İlk paylaştığım müzik telif hakkına girdiği için yeniden düzenleyip videoyu tekrardan yükledim. Ana konuda da düzenleme yapamadığım için yeni linki buraya tekrardan bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı