Arctic P14 alınır mı?

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  

Bu üründen 3 tane almayı düşünüyorum. 2 tanesi üste takmayı diğerini ise egzoz fanı olarak arkaya takmayı planlıyorum. Kasam 14cm destekliyor. Daha iyi seçenekler varsa önerilere açığım.

Bu üründen 3 tane almayı düşünüyorum. 2 tanesi üste takmayı diğerini ise egzoz fanı olarak arkaya takmayı planlıyorum. Kasam 14cm destekliyor. Daha iyi seçenekler varsa önerilere açığım.

Aynı modeli egzoz olarak kullanıyorum Akasa ile iyi ikili oldular. Güzel fandır hocam.

Arkadaşlar CC560V2 kasam var önü 3x140 mm fan destekliyormuş. Kasanın önünde 360mm radyatör de var bu arada. 3 tane fan alıp öne takmam daha mı mantıklı olur?

Üste 360mm sığmıyor. Önde de fan var zaten. O fanları üste takıp yerine P14 mü taksam diye düşündüm.

Galiba sıvı soğutucudaki fanları üste takıp radyatörede P14 takmayı düşünüyorsunuz yanlış anlamadıysam. Radyatör 360mm ise uyumlu olmaz galiba yine de daha iyi bilen bir arkadaş cevap verirse daha iyi olur. Bu arada bende de P14 Max var çok kaliteli ve şiddetli fanlar tavsiye ederim.

Galiba sıvı soğutucudaki fanları üste takıp radyatörede P14 takmayı düşünüyorsunuz yanlış anlamadıysam. Radyatör 360mm ise uyumlu olmaz galiba yine de daha iyi bilen bir arkadaş cevap verirse daha iyi olur. Bu arada bende de P14 Max var çok kaliteli ve şiddetli fanlar tavsiye ederim.
Radyatörün iki tarafında da fan var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı