Kraken X, Kraken X Lite, 7.1 Chroma V1 modellerine sakın bakmayın Razer kulaklık isterseniz. Cidden Razer'in "bocaladığı" kulaklıklar.
Buna bakabilirsiniz o zaman;
Kulak üstü mü istiyorsunuz?Huawei Freebuds 3i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Huawei Freebuds 3i TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütçeniz nedir?O kulaklıkları biliyorum ses kalite falan berbat bafırın videosunu izlemiştim.
Fark etmez.
Bütçe peki?
Çok iyi, bu bütçede iyi kulaklıklar vardır.630'a çıkarım.
Çok iyi, bu bütçede iyi kulaklıklar vardır.
Steelseries Arctis 3 Konsol Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Steelseries Arctis 3 Konsol Edition Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61501 ITOPYA'da.www.itopya.com
Cloud Core, Cloud 2'nin ses kartsız ve pedsiz hali diye biliyorum.HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Hs 60'da biraz bütçemi aşıyor bir de Corsair çok almak istemiyorum.
Arkadaşlar sizce kargo dahil 530 lira ya bu kulaklığımı alayım ki mouse ve klavyem Razer bir yandan da Razer ful set yapmak istiyorum diğer kulaklık ise bu SteelSeries Arctis 1 Xbox Series X Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA sizce hangisini alayım. Razer Hammerhead True Wireless Kulaklık | ITOPYA bir de lütfen kulaklık önerisi yapmayın. Pardon linkleri karıştırmışım
Eğer oyun oynuyorsan kulak içi kulaklık almanı tavsiye etmem diğer türlü Arctis 1 alacaksan BİM'den al 600 lirayı haketmiyor Arctis 1.
Corsair Void Elite Surround 7.1 CA-9011206-EU Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Void Elite Surround 7.1 CA-9011206-EU Kırmızı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu kulaklık gerçekten harika bir kulaklık. Bunu kesinlikle almanızı öneririm 30₺ ekleyerek, gerçekten hs serisinden kat kat daha iyi rahatlık ve ergonomi konusunda. Corsair muazzam bir iş çıkarmış Void serisinde.
Daha 2-3 ay önce dolar 8.5'lerde iken Artics 3 600₺'lerdeydi. Şimdi Artics 1'in fiyatı 600₺ olmuş.