Arctis 1 alınır mı?

Ben BİM'den A1 alacağım fakat sizde alacaksanız saat 9'da BİM'in önünde camp yapmanız gerekiyor resmen, BİM'deki adam bize öyle dedi yenimahallenin göbeğindeki en yüksek müşterili BİM'e bile 1 adet gelecekmiş.

Vallahi benim 9'da aram var ve şu an Ankara çankaya dayım ve 8 buçuk ta dersim anca 9'da 10 dakika aram var alabilirsem iki de falan gidebilirim.

O fiyata kesinlikle alınmaz. 450 TL'ye Corsair HS50 Pro al geç.

BİM'in 13 Ocak aktüelde satacak olduğu SteelSeries ürünler orijinaldir. forumdan bir arkadaş SteelSeries Instagram hesabına dm atmıştı, orijinal olduğunu söylediler. 13 Ocak günü mahallenizdeki bir BİM'e gidip alabilirsiniz hepsini alacaklarını sanmıyorum.

BİM'den alırsam olur mu ki yakında BİM yok ve orada sabahlayamam dersim 2'de bitiyor 8 buçukta başlıyor.

Artics 1, HS50 Pro'dan daha ergonomik bir kulaklık bence. Mesela benim için önemli olan ergonomi olduğu için HS50'den vazgeçtim. Zaten Artics serisi kulaklığı kulakta hissettirmeyen hafif kulaklıklar üretiyor Artics 1'de RAW modelinden sonra en hafifi zaten.

@Trerdem siz kulaklığı hangi amaç ile kullanacaksınız?

Artics 1, HS50 Pro'dan daha ergonomik bir kulaklık bence. Mesela benim için önemli olan ergonomi olduğu için HS50'den vazgeçtim.

@Trerdem siz kulaklığı hangi amaç ile kullanacaksınız?

Yani ben yüzde 90 olarak oyun için kullanacağım.

Yani ben yüzde 90 olarak oyun için kullanacağım.

Artics 1 serisi otobüste, okula giderken, yolda falan dinlemek içinde alınabilecek bir kulaklık. Gerçekten Artics 3 bile çok hafif. HS50 Pro ağır bir kulaklık biraz bilgisayar başında 5 saatten fazla geçiriyorsanız bir saatten sonra ağrı olabilir.

Ergonomi herkesten herkese değişir. Corsair HS50 Pro daha iyi.

Ne açıdan? Bir de sizce Razer hammerhead true Wireless alınır mı.
Artics 1 serisi otobüste, okula giderken, yolda falan dinlemek içinde alınabilecek bir kulaklık. Gerçekten Artics 3 bile çok hafif. HS50 Pro ağır bir kulaklık biraz bilgisayar başında 5 saatten fazla geçiriyorsanız bir saatten sonra ağrı olabilir.

Bende HS35 vardı kırıldı ve biraz ağır ve biraz rahatsızdı Arctis 1 çok rahat deniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı