Arctis 1 mikrofon çalışmıyor

Seyit_AP24

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda BİM'den aldığım Arctis 1'in mikrofonunu kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Jack girişlerini doğru bir şekilde taktım ancak oyuna girdiğimde sesim diğer oyunculara gitmiyor. Ses ayarlarına girdiğimde de ne giriş cihazında ne çıkış cihazında "arctis 1" veya "headphones" tarzı bir şey göremiyorum. Kulaklık düzgün çalışıyor, mikrofonda da teknik bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Ancak nasıl bağlayacağım ve ne yapacağımı bilmiyorum

Yakın zamanda BİM'den aldığım Arctis 1'in mikrofonunu kullanırken sıkıntı yaşıyorum. Jack girişlerini doğru bir şekilde taktım ancak oyuna girdiğimde sesim diğer oyunculara gitmiyor. Ses ayarlarına girdiğimde de ne giriş cihazında ne çıkış cihazında "arctis 1" veya "headphones" tarzı bir şey göremiyorum. Kulaklık düzgün çalışıyor, mikrofonda da teknik bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Ancak nasıl bağlayacağım ve ne yapacağımı bilmiyorum.

@TÇB Hocam yardımcı olabilir misiniz? @LeyzZ.

Başka bir cihazda dener misin?
Denedim oldu. Ancak şeyi fark ettim. Bu mikrofon sorunu sadece oyunda varmış. Windows üzerinden ses kaydedici uygulamasını açtığım zaman sesimi kulaklığın mikrofonundan alıyor. Oynadığım ve mikrofon sorunu yaratan oyun Valorant. Diğer oyunlarda da aynı sıkıntı olacak mı diye kontrol ettikten sonra buraya yazarım
Başka bir cihazda dener misin?
1 gün boyunca elimde olan neredeyse bütün oyunlarda denedim mikrofonu. Ancak hiçbirinde mic sıkıntısı olmadı. Sadece Valorant oynarken sıkıntı yaratıyor. Ancak söyle de değişik bir durum var ki ayarlarda çıkış cihazında ''system deafult device'' seçili iken ses gelmiyor. Ardından ''Realtek Audio'' adındaki cihazı seçiyorum ses çok az aktarılıyor. Ardından tekrar ''system deafult device'' seçince kulaklığın mici aktif oluyor. Anlam veremedim.

Son düzenleme:
Denedim oldu. Ancak şeyi fark ettim. Bu mikrofon sorunu sadece oyunda varmış. Windows üzerinden ses kaydedici uygulamasını açtığım zaman sesimi kulaklığın mikrofonundan alıyor. Oynadığım ve mikrofon sorunu yaratan oyun Valorant. Diğer oyunlarda da aynı sıkıntı olacak mı diye kontrol ettikten sonra buraya yazarım

1 gün boyunca elimde olan neredeyse bütün oyunlarda denedim mikrofonu. Ancak hiçbirinde mic sıkıntısı olmadı. Sadece Valorant oynarken sıkıntı yaratıyor. Ancak söyle de değişik bir durum var ki ayarlarda çıkış cihazında ''system deafult device'' seçili iken ses gelmiyor. Ardından ''Realtek Audio'' adındaki cihazı seçiyorum ses çok az aktarılıyor. Ardından tekrar ''system deafult device'' seçince kulaklığın mici aktif oluyor. Anlam veremedim.
Valorant ses ayarların'dan "external microphone" açtınız mı? Ben öyle yapınca kullanabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı