Arctis 5 2019 alınır mı?

Bu aralar kulaklık arayışındayım ve bu kulaklığı buldum sizce parasının hakkını veriyor mu? 1000-1300TL arası bütçem var şu an Arctis 5 indirim de ve fiyatı 1100TL sizlerin de kulaklık tavsiyelerine açığım FPS oyunları oynuyorum müzik film önemli değil.
Arctis 1 Wireless kullanıyorum zaten Arctis 7 sürücülü hem de kablosuz gerçekten memnunum öneririm.

Kablosuz kulaklık istemiyorum ben işteyken evdeki küçük kardeşim zarar verebilir zaten çok uzun süre PC başında zaman geçirmem sadece hafta sonları ve akşamları oynarım sanırım Arctis 7 ile Arctis 5 arasın da pek fark yok doğru mu biliyorum? Ayrıca Arctis 7 kullanımın da hangi oyunları oynuyorsunuz.

Şu anda Valorant ve pubg. Valorant'ta sorun yok yalnız pubg'de sesi net olarak alamıyorum void ile. Eski g930'um bile pubg'de daha başarılı void'e göre, HRTF açık olmasına rağmen.

Şu anda Valorant ve PUBG. Valorant'ta sorun yok yalnız PUBG'de sesi net olarak alamıyorum Void ile. Eski G930'um bile PUBG'de daha başarılı Void'e göre, hrtf açık olmasına rağmen.

Arctis 7 için sormuştum mesela ben de G430 var bütün oyunlar da ses on numara ama PUBG'de ayak seslerini duyamıyorum silah sesleri ve diğer sesler ayak seslerini aşırı bastırıyor acaba Arctis 5 alsam aynı sorunu yaşar mıyım?

Arctis 7 için sormuştum mesela ben de G430 var bütün oyunlar da ses on numara ama PUBG'de ayak seslerini duyamıyorum silah sesleri ve diğer sesler ayak seslerini aşırı bastırıyor acaba Arctis 5 alsam aynı sorunu yaşar mıyım?

O pubg'nin tipik sorunu sanırım :) Biraz eq ile düzeltilebilir durum 2k-4k-6k ları yükselterek deneme-yanılma yöntemiyle daha efektif hale getirebilirsiniz g430'u. Örnek eq olarak aşağıda görsel bırakıyorum.
1609788849067.png

O PUBG'nin tipik sorunu sanırım :) biraz EQ ile düzeltilebilir durum 2K-4K-6kları yükselterek deneme-yanılma yöntemiyle daha efektif hale getirebilirsiniz G430'u. Örnek EQ olarak aşağıda görsel bırakıyorum.
Eki Görüntüle 816834

Sanırım

Arctis 5 alacağım pişman etmez umarım EQ için teşekkürler​

Hocam aldıktan sonra yorumlarını yazarsan çok sevinirim inşallah memnun kalırsın. Benim de kulaklığımda sorun var bende Arctis 5 almayı planlıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Sanırım alamayacağım kartımdan otomatik fatura ödeme var ve para çekilmiş 1 hafta sonra anca alabilirim :D kaçırdım indirimi.

PUBG CS:GO Valorant Rust gibi oyunlarda Arctis 5, Corsair Void ve önerilen diğer kulaklıklardan üstün müdür acaba.
Arctis 5 o fiyata değeceğini sanmıyorum.
Corsair Void çok ilgimi çekmediği için inceleme gereği duymadım.
HyperX Cloud Alpha S'i gönlünüz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz ses kasma konusunda kesinlikle üzmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı