Bir süre sonra tüm sesler gidiyor ve çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum çok saçma bir durum bunu çözemedim şu anda.
Başka bir USB ile deneme şansınız var mı? @rafetsunal sizde böyle bir durum yaşanıyor muydu hocam G3 ile?
Bir süre sonra tüm sesler gidiyor ve çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum çok saçma bir durum bunu çözemedim şu anda.
Anakartın ses driverini sildim tekrar G3'ü kuruyorum bakalım ne olacak.Başka bir USB ile deneme şansınız var mı? @rafetsunal sizde böyle bir durum yaşanıyor muydu hocam G3 ile?
Anakartın ses driverini sildim tekrar G3'ü kuruyorum bakalım ne olacak.
@Merdt 96khz yapınca oluyor sanırım bu durum.
Hepsini yaptım hocam çözüm arıyorum halaCreative App ayarlarında firmware update tuşu var. Onu da deneyin.
Başka bir USB ile deneme şansınız var mı? @rafetsunal sizde böyle bir durum yaşanıyor muydu hocam G3 ile?
Her şeyi silip temiz kurulum yaptım şu anda sorun yok gibi.
@Merdt Çok sorunlu bir cihaz geldi bana sanırım sürekli ses gitmesi , ses patlaması ve 96khz de ses vermeme sorunları yaşatıyor iadeye yollayacağım bu ürünü.
Amazon sorgusuz sualsiz iade etti direkt parayı ( ürünü geri almadan ) Amazon asla pişman etmiyorMuhtemelen öyle olmuş hocam.
Amazon sorgusuz sualsiz iade etti direkt parayı ( ürünü geri almadan ) Amazon asla pişman etmiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.