Arctis 5 vs HyperX Cloud Alpha S vs Cloud II vs Logitech G PRO X

Claw of Rengar

Hectopat
Daha fazla  
Bu kulaklıklar arasında kaldım. Yarın bu kulaklıklardan birisini almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Aralarından en zayıf olanı Arctis 5 onu söyleyeyim. Onu direk eleyin. Diğer kalan üçünün sizi üzeceğini sanmıyorum. Ben 4 yıldır Cloud 2 kullanıyorum ve FPS oyunları oynayan birisi olarak ses kalitesi konusunda aşırı memnunum. Cloud 2 önerebilirim.

Alpha S. Alacağın modelde ses kartı olduğundan emin ol. Modüler yapıda ve çok iyi.

Logitech G Pro X öneririm. İçlerinde totalde en iyisi o gibi. Bunlara ek olarak Razer Blackshark V2 de var.
Müzik'te kalite, oyunda ses kasma, konfor (kafa ve kulağa az baskı yapması) açısından Razer Blackshark V2 önde iken malzeme kalitesi ve mikrofonu ile Logitech Pro X önde.
Logitech Pro X ve Razer Blackshark V2 arasında hangisi uygun ise onu almanı öneririm.
İki kulaklık da diğerlerinden önde bence. Ses ve mikrofon için yazılımlarında bir sürü seçenek var ve ikisinin de yazılımı benzer işleri yapıyorlar. Oyununa, müziğe göre profiller oluşturup geçiş yapıyorsun. Her oyunda aynı EQ, sanal surround ayarı vs. aynı verimi vermiyor. Bu sebeple iki kulaklı da esnek bu konuda.
Razer Blackshark V2'nin kablosuzunu kullanıyorum. Kablolu ile aynı ses ve yazılıma sahipler. Fikir vermesi açısından incelememi paylaşıyorum:

G PRO X'in mikrofonunda BLUE VO!CE özelliği bulunuyor. G HUB üzerinden düzgün bir EQ ayarı yaparsan Rode NT performansına bile yaklaşırsın. Stok halde de oldukça iyi performans veriyor.

Kutu içeriğinden deri padlerin yanında kumaş pad de gelmesi güzel. Bende bunun alt modeli olan G PRO var ve memnun olduğumu söyleyebilirim. DTS veya Dolby Atmos satın alırsan aldığın ses performansı daha da artar.

BlackShark V2 de güzel bir üründür. Ama benim düşümcem Logitech G PRO'nun daha iyi olduğu yönde.

Konuda bahsi geçen Arctis 5 kötü bir ürün. Cloud Alpha S'nin de G PRO X ve BlackShark V2'ye göre bir alt kademede olduğunu düşünüyorum.

G PRO X'in mikrofonunda Blue vo! Ce özelliği bulunuyor. G HUB üzerinden düzgün bir EQ ayarı yaparsan Rode NT performansına bile yaklaşırsın. Stok halde de oldukça iyi performans veriyor.

Kutu içeriğinden deri padlerin yanında kumaş pad de gelmesi güzel. Bende bunun alt modeli olan G PRO var ve memnun olduğumu söyleyebilirim. DTS veya Dolby Atmos satın alırsan aldığın ses performansı daha da artar.

Blackshark V2 de güzel bir üründür. Ama benim düşümcem Logitech G PRO'nun daha iyi olduğu yönde.

Konuda bahsi geçen Arctis 5 kötü bir ürün. Cloud Alpha S'nin de G PRO X ve blackshark v2'ye göre bir alt kademede olduğunu düşünüyorum.

Sizce ne aliyım Razer mı Logitech mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı