Çözüldü Arctis Nova 3 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lavyy123

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk öncelikle kulaklık oyunlara yönelik olacak ama tryhard FPS oyunları oynamıyorum. Bazen CS2 girebilirim ama buna yönelipte HyperX almak içimden gelmiyor. Her tür oyunu oynuyorum. Şu anda SteelSeries Arctis Nova 3 düşünüyorum ama bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Bir de rahatlık ve hafifliği benim için çok önemli. (bütçeyi 4000'e zorlayabilirim, Nova 3 bazen indirimle 3000'e indiği için almayı düşünüyorum)

Merhaba, ilk öncelikle kulaklık oyunlara yönelik olacak ama tryhard FPS oyunları oynamıyorum. Bazen CS2 girebilirim ama buna yönelipte HyperX almak içimden gelmiyor. Her tür oyunu oynuyorum. Şu anda SteelSeries Arctis Nova 3 düşünüyorum ama bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Bir de rahatlık ve hafifliği benim için çok önemli. (bütçeyi 4000'e zorlayabilirim, Nova 3 bazen indirimle 3000'e indiği için almayı düşünüyorum)

SteelSeries başarılı özellikle oyunlarda çok iyi hocam alabilirsin.

Nova serisi 5 ve 7 harici pek basarili degil almazdim ben. Indirimde yakalarsan HS80 Kablolu versiyonu alinabilir.

Hocam streelseries gayet kaliteli bir markadır şaşmayın piyasada yeni yeni markalar çıkmış denemeden eleştiremem ama streelseries bu piyasada ismi olan bir marka yarıyolda bırakmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı